FACEIT hesabı nasıl değiştirilir?

Eldridge

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller arkadaşlar, FACEIT'de yeni bir hesap açtım ve Steam hesabımı bağlayıp CS oynamak istediğimde farklı bir FACEIT hesabına bağlı olduğunu söylüyor. Destek ekibine de hiçbir şekilde ulaşamıyorum bütün sayfalarında hata veriyor. Bunun bir çözümü yok mudur kendi FACEIT hesabıma nasıl bağlayabilirim?

Eğer Steam hesabına halihazırda bir FACEIT hesabı bağlı ise, başka bir FACEIT hesabı bağlaman mümkün değil. Bağlı FACEIT hesabını destek aracılığıyla sildirsen bile.
Hocam iyi akşamlar benim eski faceit hesabına bağlamışım ben steam hesabını. Eski faceit hesabın mailini falanda hatırlamıyorum. Faceit desteğe sorsam söylerler mi?o mail hesabını silmiş bile olabilirim. O hesabı silerler mi? ya da nasıl steam hesabımı yeni hesaba bağlayacağım.

Hocam iyi akşamlar, benim eski FACEIT hesabına bağlamışım ben Steam hesabını. Eski FACEIT hesabın mailini falan da hatırlamıyorum. FACEIT desteğe sorsam söylerler mi? O mail hesabını silmiş bile olabilirim. O hesabı silerler mi? Ya da nasıl Steam hesabımı yeni hesaba bağlayacağım?

FACEIT desteğin söyleyeceğini sanmıyorum, onların size değil sizin onlara gerekli bilgileri sağlamanız gerekiyor. Bir şekilde o FACEIT hesabının bilgilerini hatırlamanız gerekiyor.

Bağlı FACEIT hesabını bu siteden bulabilirsiniz Steam hesap URL'nizi yapıştırıp, belki bazı şeyleri hatırlamanıza yardımcı olur FACEIT hesabınızı görürseniz.

Ayrıca herhangi bir Steam hesabını bir FACEIT hesabına bağlayınca bir daha başka bir FACEIT hesabına bağlamanız mümkün değil. FACEIT hesabını sildirseniz bile Steam hesabınızı başka bir FACEIT hesabına bağlayamazsınız.

FACEIT desteğin söyleyeceğini sanmıyorum, onların size değil sizin onlara gerekli bilgileri sağlamanız gerekiyor. Bir şekilde o FACEIT hesabının bilgilerini hatırlamanız gerekiyor.

Bağlı FACEIT hesabını bu siteden bulabilirsiniz Steam hesap URL'nizi yapıştırıp, belki bazı şeyleri hatırlamanıza yardımcı olur FACEIT hesabınızı görürseniz.

Ayrıca herhangi bir Steam hesabını bir FACEIT hesabına bağlayınca bir daha başka bir FACEIT hesabına bağlamanız mümkün değil. FACEIT hesabını sildirseniz bile Steam hesabınızı başka bir FACEIT hesabına bağlayamazsınız.
Hocam neden bu kadar kurallar katı ona anlam veremedim. Hesabı buldum fakat mail adresimi sildim diye hatırlıyorum yani şifreyi resetleme linki gönderdiler diyelim ama ben linke ulaşamam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı