FACEIT leveli nasıl yükseltilebilir?

823876

Picopat
Şu an FACEIT levelim 5-6, 6'ya çıkıyorum yarısına geliyor ve geri 5'e düşüyorum ve bazen aimimin yetersiz kaldığını hissediyorum, ne yapmalıyım? 6 veya daha yukarısına çıkabilmek için ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an FACEIT levelim 5-6, 6'ya çıkıyorum yarısına geliyor ve geri 5'e düşüyorum ve bazen aimimin yetersiz kaldığını hissediyorum, ne yapmalıyım? 6 veya daha yukarısına çıkabilmek için ne yapmalıyım?
Takım kur kendine öyle gir solo kasmak zor.

Hocam CS sadece aim oyunu değildir. CS2 çıkışından beri hiç değil.
+Utility kullanımına hakim olmalısınız.
+İletişim kurmalısınız, strateji yapmanız gerekir.
+Kendinize bir peek tarzı seçmeli, rahat ettiğiniz üzerine çalışmalısınız Ferrari Peek, Jiggle Peek vs.
+CT'de cross yerleşimini, T'de Peek aramayı gözlemleyebilirsiniz profesyonel maçlardan.
+Yıldız oyuncu olmak için sürekli önden haldır huldur koşarsanız muhtemelen ölürsünüz, öldükçe sinirlenirsiniz, sinirlendikçe kaybedersiniz. Sabır ve sakinlik üzerine çalışmalısınız.
+Movement çok önemlidir, örnek olarak Mirage haritasında window'dan short'a atlayamıyorsanız 2000 elo üzerine çıkamazsınız.
+Aim geliştirmek istiyorsanız da, günde birkaç saatinizi DM sunucularında geçirebilirsiniz, şahsi tavsiyem resmi sunuculardan ziyade topluluk FFA sunucularında çalışmanız.

Son olarak ise, sabır ve metanet.
Yeterli efor ile her dilediğiniz mümkün olur.

Hocam CS sadece aim oyunu değildir. CS2 çıkışından beri hiç değil.
+Utility kullanımına hakim olmalısınız.
+İletişim kurmalısınız, strateji yapmanız gerekir.
+Kendinize bir peek tarzı seçmeli, rahat ettiğiniz üzerine çalışmalısınız Ferrari peek, jiggle peek vs.
+CT'de cross yerleşimini, T'de peek aramayı gözlemleyebilirsiniz profesyonel maçlardan.
+Yıldız oyuncu olmak için sürekli önden haldır huldur koşarsanız muhtemelen ölürsünüz, öldükçe sinirlenirsiniz, sinirlendikçe kaybedersiniz. Sabır ve sakinlik üzerine çalışmalısınız.
+Movement çok önemlidir, örnek olarak Mirage haritasında Window'dan Short'a atlayamıyorsanız 2000 elo üzerine çıkamazsınız.
+Aim geliştirmek istiyorsanız da, günde birkaç saatinizi DM sunucularında geçirebilirsiniz, şahsi tavsiyem resmi sunuculardan ziyade topluluk FFA sunucularında çalışmanız.

Son olarak ise, sabır ve metanet.
Yeterli efor ile her dilediğiniz mümkün olur.

Movement için map bulamadım siz biliyor musunuz bir de birkaç soru soracağım ben infoları falan iyi veriyorum fakat nedense 2-3 gündür toxic tipler geldi karşıma neymiş bizim takımdakinin leveli 4müş o ise 6 anlamdım gitti maçı sattı kaybettik -26 aldım FACEIT şikayet ettim hiçbir geribildirim almadım neyse bir de aklıma takıldı CS:GO'da da alıştım 4:3e sizce değişmeli miyim yoksa 4:3 iyi mi? Son sorum ise grafikleri en yüksekte oynamanın bir sakıncası var mı?

Takım kur kendine öyle gir solo kasmak zor.

CS oynayan çok arkadaşım yok ve oynasalar bile neredeyse 2 yıl falan harcamaları gerekiyor benim düzeyime ulaşmaları için yaşımda çok fazla değil 15 yaşındayım çok iyide arkadaş bulamıyorum geçen buldum adam 20 gündür aktif değil.

Movement için map bulamadım siz biliyor musunuz bir de birkaç soru soracağım ben infoları falan iyi veriyorum fakat nedense 2-3 gündür toxic tipler geldi karşıma neymiş bizim takımdakinin leveli 4müş o ise 6 anlamdım gitti maçı sattı kaybettik -26 aldım FACEIT şikayet ettim hiçbir geribildirim almadım neyse bir de aklıma takıldı CS:GO'da da alıştım 4:3e sizce değişmeli miyim yoksa 4:3 iyi mi? Son sorum ise grafikleri en yüksekte oynamanın bir sakıncası var mı?

CS oynayan çok arkadaşım yok ve oynasalar bile neredeyse 2 yıl falan harcamaları gerekiyor benim düzeyime ulaşmaları için yaşımda çok fazla değil 15 yaşındayım çok iyide arkadaş bulamıyorum geçen buldum adam 20 gündür aktif değil.
Movement ve tüm gerekli seyler icin mapleri atabilirim hocam istiyorsaniz. Arkadasin saydigi konulari gelistirip duzgun bir takim kurarsaniz gerisi gelecektir zaten

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250115_212319_Steam.jpg
    Screenshot_20250115_212319_Steam.jpg
    119,1 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20250115_212305_Steam.jpg
    Screenshot_20250115_212305_Steam.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250115_212258_Steam.jpg
    Screenshot_20250115_212258_Steam.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20250115_212242_Steam.jpg
    Screenshot_20250115_212242_Steam.jpg
    109,5 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_20250115_212237_Steam.jpg
    Screenshot_20250115_212237_Steam.jpg
    98 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20250115_212224_Steam.jpg
    Screenshot_20250115_212224_Steam.jpg
    90,5 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20250115_212219_Steam.jpg
    Screenshot_20250115_212219_Steam.jpg
    98,1 KB · Görüntüleme: 26

Dedikleri doğru ama bende 7'ye çıktım ortalarındayım şu an 5 6 da bayağı bir takıldım bir ara 3'e düştüm sonra çoğunlukla Win aldık arkadaşlarla 6 ya çıktım ara verdik sonra 7'ye çıktım çok garip ara verdikten sonra full Win falan aldık belki mental düzeldiği içindir.(ilk mental her şeyden önce)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı