FACEIT oyuna bağlanmıyor

Kentsfield

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, dün FACEIT aldım. Oyuna bağlan diyorum, CS 2'nin normal giriş ekranı açılıyor. 2 buçuk saat ban yedim. Bunun olayı nedir? Ne yapmam lazım?

Arkadaşlar selam, dün FACEIT aldım. Oyuna bağlan diyorum, CS 2'nin normal giriş ekranı açılıyor. 2 buçuk saat ban yedim. Bunun olayı nedir? Ne yapmam lazım?
Şimdi faceit aldım ne demek öncelikle onu çözmemiz gerek, ikinci olarak oyuna bağlanı nereden dediniz? Bir maç araması başlattınız lobi geldi sonrasında oyuna bağlan mı dediniz? Eğer maç geldi ve oyuna bağlan dediyseniz oyunun ekranında kalması bazen normal bazen normal değil, bunu çözmek için verilen sunucunun IP adresini kopyalayarak oyundan elle bağlanabilirdiniz.

Şimdi FACEIT aldım demek, FACEIT adlı uygulamaya para vererek FACEIT Plus sahibi oldum demek. 2. olarak bir lobi oluşturdum server ve maplari banladıktan sonra bağlan ve linki kopyala yazan bir ekran geliyor. Bu noktada bağlana bastığım zaman normal Steam'den CS 2'ye girmişim gibi ana ekran geliyor yani seçili olan mapa giremiyorum ve çıkıp tekrardan bağlana tıkladığım zaman yine Steam'den CS 2'ye girmişim gibi oluyor, dolayısıyla bende verilen sürede oyuna bağlanamadığım için ban yiyorum. Verilen server IP'si ile bağlanmayı deneyeceğim teşekkür ederimi onun dışında bağlan butonuna bastıktan sonra oyuna bağlanmaması hangi durumlarda normal oluyor?

Merhaba,
Oyun zaten problemli siz bağlanmak için IP'yi kopyalayan öyle girin bir sorun olmayacaktır o zaman.

Merhaba,
Oyun zaten problemli siz bağlanmak için IP'yi kopyalayan öyle girin bir sorun olmayacaktır o zaman.
hocam aynı sorun bende de var ıp copy paste yaptım antıcheat ıle baglan dedım hıc bır sekılde baglanmıyor cs2maın menuye gerı atıyor,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…