FACEIT Premium görevini yapmak zor mu?

Conqueroor

Hectopat
Daha fazla  
FACEIT Premium 60Win karşılığında 20k point veriyor günde 3 saat oynuyorum zor mu olur yapması?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yoldaşta saatte 2 win alınsa 2 haftada 84 win yapar. Yoldaşta sayılmıyor mu?
Doğru, yoldaşla yapılabilir fakat orası çok sinir bozucu bir yer. Gündüz vakti aratan kişi sayısı çok az, aynı kişiler. Ayrıca eloyu etkilemediği için o az sayıdaki kişiler düşük level smurf hesaplar, sürekli düşük levelde duo girerek günlük puan sıralamasına kasıyorlar.

Akşam vakti eşleşme yapabilirsin ama tek oynuyorsan muhtemelen karşına yine duo girenler gelecek ve avantajlı olacaklar.

Bence yoldaşla almasına alırsın 80 win fakat yaşadığın stres ve sıkıntıya değmez.

Doğru, yoldaşla yapılabilir fakat orası çok sinir bozucu bir yer. Gündüz vakti aratan kişi sayısı çok az, aynı kişiler. Ayrıca eloyu etkilemediği için o az sayıdaki kişiler düşük level smurf hesaplar, sürekli düşük levelde duo girerek günlük puan sıralamasına kasıyorlar.

Akşam vakti eşleşme yapabilirsin ama tek oynuyorsan muhtemelen karşına yine duo girenler gelecek ve avantajlı olacaklar.

Bence yoldaşla almasına alırsın 80 win fakat yaşadığın stres ve sıkıntıya değmez.
Ben 5v5'i daha sıkıntılı görüyorum yoldaşta elo ve vakit sıkıntısı yok en azından kimsenin yoldaşta kaybetti diye dertleneceğini sanmıyorum. 3-4 maç oynayacağına 8-10 maç oyna illa ki daha yüksek win alacak,arkadaşın vakti kısıtlı olduğu için yoldaş daha mantıklı 5v5 2 haftada kumar gibi bir şey.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı