FACEIT Premium hileden geçilmiyor

06kuzey

Femtopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Son 2 günde 15 oyun oynadım ve 15'ini de kaybettim FACEIT Premium sahibiyim. Hesabımı Premium'a yükseltmeden önce 3 Level'dim Premium alınca 1 Level'e düştüm. Normalde CS'de ise mg 2'yim. Bütün maçların demosunu izledim afedersiniz eşek gibi hile kullanıyorlar. Anticheat falan yalan bana boşa ağlama burada falan demeyin ben yaklasık 200 250 tane mevlana harici Overwatch yapıp YouTube'da da izlemişimdir. Nereye yürüyerek rush atsak bir şey yapsak orada bitiyorlar profilleri gözüküyor onlarda 1 Level kazanma oranı %35 40 olan kişiler %50 üstü hs oranıyla oynuyorlar evet bu olabilir ama 15 maçımın yaklaşık 10 12 tanesi 14 - 6 14- 4 gibi skorlardan döndü hadi 1 2 sefer olsa anlarım 5 6 sefer oldu. Adamlar bizim takım 14 puana ulasınca 2 3 kez mola alıyorlar ve birden kazanmaya baslıyorlar. Yaklaşık 4 maçımın demosunu izledim durum çok kötü gerçekten 1 2 3 lvl FACEIT Premium elosunda hileden geçi.
Lmiyor almayın ben aldığıma çok pişmanım. Düz mm oynarım daha iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef durum dediğiniz gibi eskiden daha iyiydi. Şimdi sanal numara alıp hesap açıyor hileciler o yüzden bir sıkıntı olmuyor.
 
FACEITe ilk olarak 2016 yılında kaydoldum, o zamanlar çok fazla oyuncusu olmadığı için kolayca rank atlanabiliyordu. Nova 1-2 seviyesinde bir oyuncuyken FACEIT rankım Level 3 tü. Uzun bir aranın ardından tekrar FACEIT oynamaya başladım, şuan çift keleş civarı bir oyuncu olmama rağmen FACEIT 3 Level ayarında bile değilmişim gibi hissediyorum. Başlarda acaba FACEIT hile ile mi doldu diye düşündüm, ancak demoları ve takım arkadaşlarımı izledikten sonra fark ettim ki sorun bendeymiş. Seçkin hesabınız varsa normal rekabetçi de bile 10 oyunda belki 1, en fazla 2 tane hileye denk geliyorsunuz. Durum böyleyken FACEIT Premiumda hileye denk gelme ihtimaliniz "neredeyse" yok, üstüne bir de 15 oyun kaybettirecek kadar hileye denk gelmenizin "imkanı" dahi yok.

Tavsiyem nerede yanlış yaptığınızı bulmaya çalışmanız, zira FACEIT Premium da hile rahat rahat görülebilseydi binlerce oyuncu rekabetçi atmaya devam ederdi.
 
Oyun çöp oldu iyice. Soğuyorum her geçen saniye. Bu sıralar hep BF1 giriyorum. EA Play'dan aldım 5 TL'ye 1 aylık takılıyorum şuan kafam rahat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı