FACEIT yanlış hesabımı kapattı

Daha fazla  
FACEIT'te asıl hesabım oyuna katılmadığım için 5-6 saatlik bir ban yedi ben de 2. bir FACEIT hesabı açtım ancak 2. hesabın yasak olduğunu görüp iki hesap birden perma ban yemesin diye 2. hesabımı deaktive etmeleri için ticket attım ancak FACEIT Support yanlışlıkla asıl hesabımı deaktive etti yaklaşık 40-50 dakika önce asıl hesabımı aktive edip 2. hesabımı deaktive etmeleri için başka bir ticket attım ancak 10 dakikada cevap veren adamlardan ses gelmiyor iş çıkış saatlerine falan mı geldim :D. Yoksa hesabımı geri aktive edememeleri gibi bir durum mu söz konusu? Biraz paranoyaklaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi kendini şikayet edeni de ilk defa görüyorum. Kardeşim 2.oluşturduğun hesapta bundan sonra maç girmediğin sürece zaten başına bir şey gelmezdi benim 6-7 farklı farklı hesaplarım var hiçbirşeyde olduğu yok :) FACEIT biraz katıdır bu konularda belki geri aktif etmeme durumları bile olabilir.

Kendi kendini şikayet edeni de ilk defa görüyorum. Kardeşim 2.oluşturduğun hesapta bundan sonra maç girmediğin sürece zaten başına bir şey gelmezdi benim 6-7 farklı farklı hesaplarım var hiçbirşeyde olduğu yok :) FACEIT biraz katıdır bu konularda belki geri aktif etmeme durumları bile olabilir.

İşimi şansa bırakmak istemedim boşu boşuna 2 hesapta banlanmasın diye.

FACEIT'te 2 hesap kapatma diye bir şey yok zaten ya. Smurf olan hesabınız yakalanırsa ana hesabınıza bir şey olmuyor sadece smurf olan ban yiyor.

Hayır, yakalanırsan ana hesapta banlanıyor eğer birden fazla kez yaparsan ana hesabın perma yeme ihtimali de var
Neyse hocam konuyu kapatalım FACEIT'e yazdım muhtemelen Support'ları uyuyor şu anda saat dilimine bakılırsa sabah ne olduğunu yazarım.

Hayır, yakalanırsan ana hesapta banlanıyor eğer birden fazla kez yaparsan ana hesabın perma yeme ihtimali de var.
Neyse hocam konuyu kapatalım FACEIT'e yazdım muhtemelen Support'ları uyuyor şu anda saat dilimine bakılırsa sabah ne olduğunu yazarım.

FACEIT'te tonla hesabım var ana hesapta 7800 maçım var bana mı öğretiyon dostum. Yaşadığım şeyleri söylüyorum.

FACEIT'te tonla hesabım var ana hesapta 7800 maçım var bana mı öğretiyon dostum. Yaşadığım şeyleri söylüyorum.

Any multiple accounts found which has significantly less Elo than the main account will be permanently banned and the main account will also be banned 1 week - Permanent depending on extreme or repeat cases.

Any multiple accounts will be permanently banned. ( ELO is not reverted unless considered as a smurf and will be banned as a Smurfing )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı