FACEIT'e Wi-Fi'dan bağlanılmıyor

Aybo59

Centipat
Katılım
22 Ocak 2020
Mesajlar
216
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sorunum var. FACEIT internet sitesinde Wi-Fi'dan bağlanınca yükleme ekranında gri ekranda kalıyor, telefonun internetini PC'ye bağlıyorum açılıyor. Herhangi bir sorun yok. Ban yemiş olamam ki yesem zaten anakarta atıyorlar telefon internetiyle de açılmaz zaten. Ban yiyecek bir şey yapmadım. Bu internet üzerinden şu an FACEIT'e giremiyorum. Yükleme ekranında kalıyor. Nasıl düzeltebilirim? Çok uğraştım çözemiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu tam anlıyamadım. Wi-Fi dediğiniz, yani ev internetinizden mi bağlanamıyorsunuz? Yoksa kablolu bir şekilde bağlanabiliyor musun? Eğer sadece mobil internetin ile bağlanabiliyorsan modemi kapatıp açmayı dene.
 
Bende de aynı sorun mevcut. Bazı kişilerde problem devam ediyor. 4-5 saattir bunun için uğraşıyorum. Hücresel veri ile telefondan giriyor. Modeme reset attım. DNS, IP ayarlarını değiştirdim. Problem devam ediyor. Faceit ile alakalı bir durum.
Hadi ya sevindim ozaman ban yedim sandım bende ticket attım adamlara sorunun resmini iletmemi istediler attım hala bekliyorum 6 7 saatir bende ne zaman düzelicek acaba baksana düzelicek gibi değil telefonun internetinle oynayabiliyoruz ama türktelekom adslmi kullanıyorsun sende
 

Yeni konular

Geri
Yukarı