FACEIT'te paket kaybı sebebi nedir?

Arkadaşlar ben bir ara faceitte 150 ping sabit alıyordum statik ip alınca o sorun gitti daha sonra faceit paket kaybı olamaya başladı sunucu ekibi ile görüştüm bu sorun aslında bizim çözebileceğimiz bir şey değil faceit sunucuları ile ilgili bazı sunucuları çok kötü paket kaybı oluyor zaten sunucu ekibinden konuştuğum kişide kötü olan sunucu iplerini istedi benden yazdım ama çok fazla sunucu var yani sorun kötü sunucuları bildire bildire biter

Arkadaşlar ben bir ara faceitte 150 ping sabit alıyordum statik ip alınca o sorun gitti daha sonra faceit paket kaybı olamaya başladı sunucu ekibi ile görüştüm bu sorun aslında bizim çözebileceğimiz bir şey değil faceit sunucuları ile ilgili bazı sunucuları çok kötü paket kaybı oluyor zaten sunucu ekibinden konuştuğum kişide kötü olan sunucu iplerini istedi benden yazdım ama çok fazla sunucu var yani sorun kötü sunucuları bildire bildire biter
Her sunucuyu şikayet ettiğimizde bildirdiğimiz sunucular bize denk gelmiyecek mi? Emin misiniz? Ben her suınucuda aynı sorunu yaşıyorum. En azından %5 loss oluyor. %5 olanları da rapor etsem oynayacak sunucu kalmaz.

Beyler 3 gündür faceit giriyorum. Bu son gelen 5 gb'lık büyük güncellemeden sonra benim sorun çözüldü. Bilmiyorum belki güncellemeyle alakalı değildir ama öncesinde devam ediyordu, ara ara bakıyordum. Gelen güncelleme ile hem faceit hem de topluluk sunucularında loss değerim yeşil hale geldi. Oyunda takılma vs gibi sorunlar yaşamıyorum. Önceden yaşayanlar var ise deneyebilirler.

Son düzenleme:
Çözümü buldum aylar sonra internet hızım en düşük paketteydi onu biraz yükseltim 100 20 yaptım düzeldi paket loss sorunu Superonline olupta en düşük paket kullananlar deneyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı