Torquee Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #1 FaceTime aramasında kamera kapatma tuşu görselde görüldüğü gibi çalışmıyor. Hiçbir şekilde dokunulmuyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
FaceTime aramasında kamera kapatma tuşu görselde görüldüğü gibi çalışmıyor. Hiçbir şekilde dokunulmuyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.909 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #2 Cihaz yurt dışı mı hocam?
Torquee Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 KİNGSEMİH dedi: Cihaz yurt dışı mı hocam? Genişletmek için tıkla... evet hocam
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.909 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #4 Torquee dedi: evet hocam Genişletmek için tıkla... Peki cihaz hangi ülkenin cihazı hocam?
Torquee Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #5 KİNGSEMİH dedi: Peki cihaz hangi ülkenin cihazı hocam? Genişletmek için tıkla... Malezya Hocam
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.909 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #6 Torquee dedi: Malezya Hocam Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Asya bölgesi cihazı olduğu için normal o zaman. Asya bölgesi cihazlarında kullanamazsınız. Telefonda bir sıkıntı yok.
Torquee dedi: Malezya Hocam Genişletmek için tıkla... Tamam hocam Asya bölgesi cihazı olduğu için normal o zaman. Asya bölgesi cihazlarında kullanamazsınız. Telefonda bir sıkıntı yok.
Torquee Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #7 KİNGSEMİH dedi: Tamam hocam Asya bölgesi cihazı olduğu için normal o zaman. Asya bölgesi cihazlarında kullanamazsınız. Telefonda bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Asya cihazlarında neden kameramı kapatamıyorum.
KİNGSEMİH dedi: Tamam hocam Asya bölgesi cihazı olduğu için normal o zaman. Asya bölgesi cihazlarında kullanamazsınız. Telefonda bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani hocam Asya cihazlarında neden kameramı kapatamıyorum.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.909 Makaleler 9 Çözümler 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #8 Torquee dedi: Nasıl yani hocam Asya cihazlarında neden kameramı kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bölgesel hocam, yapacak bir şey yok.
Torquee dedi: Nasıl yani hocam Asya cihazlarında neden kameramı kapatamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bölgesel hocam, yapacak bir şey yok.