Ahmetli Cübbe Hoca
Kilopat
Doğru ya.Sınavlar zaten açmasalarda olacak. Randevulu sistem var.
Doğru ya.Sınavlar zaten açmasalarda olacak. Randevulu sistem var.
Ergenlik doruğu ne? Devlet sosyal devlet anlayışı gereği açmalı. Gidip de birine öldürenlerin sorunu kendilerinde, ayrıca her gün hes kodu ile takip edileceksin, sürekli ateş ölçümü yapılacak aralarda. Ben 11. sınıfım ve okulumun açılması şart. 1 yıl sonra sınava gireceğim, okula gitmek istemeyen gitmesin, zaten gitmek zorunlu da değil. Neyine tepkilisiniz anlamıyorum. Eğer güvenmiyorsan gitmessin okuluna, bu kadar basit.
Vakanın kaynağı okullar değil zaten, Cafe gibi sosyal aktivite yerleri.
İsminle yazdıkların cidden uyuşuyor.
Hocam tabii ki de etkili ama benim düşüncem İstanbul'da yaşayıp tatile gidenler İstanbul'a döndüğü için bu kadar arttı. Daha da artmaya devam edecek.Vakaların kaynağı okullar değil mi bence bu tablolara bakmamız yeterlidir![]()
Hocam tabii ki de etkili ama benim düşüncem İstanbul'da yaşayıp tatile gidenler İstanbul'a döndüğü için bu kadar arttı. Daha da artmaya devam edecek.
Boş yapma dostum, zaten burada iş sana düşüyor mesafe anlamında. Öyle öksüren adamı da okula almıyorlar zaten. Neyin şamatasını yapıyorsunuz anlamıyorum.Evinde 1'den fazla kalıtsal hastalığa sahip kaç öğrenci var? Bunlar sevdiklerinin sağlığını tehlikeye atıp gitmek zorunda değil. Ancak isteyen gider gitmez şeklinde olunca da sağlığını riske atan kişi yüz yüze ailesindeki üyelerin ve kendisinin sağlığını riske atmayan kişi uzaktan görecek. Hangisi daha verimli tartışmayalım?
Okulda(sokakta) istemsizce şans eseri öksürük veya temasınızda siz de farkında olmadan birilerini öldüreceksiniz sorunları kendine tabii değil mi?
Nitelikli lisenin mantığı mı kaldı ? İlk LGS dönemindekiler iyiydi, o da zaten bir kısmı. Şimdi de millet açıkta kalmasın diye her yeri nitelikli yaptılar. Kimseyi küçümsemiyorum, nerede okuduğun beni ilgilendirmez, bu devletin sorunu.Benim geleceğimden sanane o zaman? Nitelikli liseye giden bir öğrenciye de okulu boş görüyorsun demek bilemedim.
Devlete verdiğim bi ton vergi ne olacak ? Daha bugün 56 lira ilaç ve muayene ücreti ödedim. Benden aldıklarının haddi hesabı yok babamın maaşından. Devlet kendisi açamıyorsa özelleri açsın.Kendi açınızdan bakıyorsunuz. O açıdan haklısınız. Ancak devlet o açıdan bakmıyor. Toplumun sağlığı sizin 1 yıl kaybetmeniz veya sınavdan kötü sonuç alma ihtimalinizden daha önemli.
Boş yapma dostum, zaten burada iş sana düşüyor mesafe anlamında. Öyle öksüren adamı da okula almıyorlar zaten. Neyin şamatasını yapıyorsunuz anlamıyorum.
Nitelikli lisenin mantığı mı kaldı? İlk LGS dönemindekiler iyiydi, o da zaten bir kısmı. Şimdi de millet açıkta kalmasın diye her yeri nitelikli yaptılar. Kimseyi küçümsemiyorum, nerede okuduğun beni ilgilendirmez, bu devletin sorunu.
Devlete verdiğim bir ton vergi ne olacak? Daha bugün 56 lira ilaç ve muayene ücreti ödedim. Benden aldıklarının haddi hesabı yok babamın maaşından. Devlet kendisi açamıyorsa özelleri açsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.