Fahrettin Koca'nın açıklamaları yüz yüze eğitimin erteleneceğinin bir sinyali olabilir mi?

Arkadaşlar biliyorsunuz 9 Ekim'de 5 ve 9'lar açılıyor. Fakat fahrettin koca günlük vaka sayısının eylül ayının 3 katı olduğunu söyledi. Sizce bu bir şeylerin değiştirileceğinin göstergesi mi? Cumhurbaşkanı da bilim kurulu ile konuşacağız demiş. Siz ne düşünüyorsunuz?

2. dönemde kesin açılacaktır eğer bu dönemde açılmazsa. Çünkü eğer açılmazsa çok büyük bir kesimin cahil kalma ihtimali var.

Eğitim bir şey vermiyor ki hacı olsa ne olurr olmasa ne olurr.

Sizde haklısınız. Ama yapacak bir şey yok. En azından parlak 1-2 kişi çıksın diye 10000 kişi ölüme bile terk edebilirler. Ya da belki de bir anda ismimizi değiştirip Osmanlı imparatorluğunu yeniden kurup Turan birliğini de kurarız. Her an her şey olabilir.

Sizde haklısınız. Ama yapacak bir şey yok. En azından parlak 1-2 kişi çıksın diye 10000 kişi ölüme bile terk edebilirler. Ya da belki de bir anda ismimizi değiştirip Osman'lı imparatorluğunu yeniden kurup turan birliğini de kurarız. Her an her şey olabilir.

Dolar da 10 TL olunca 1 sıfır daha atarız bammmm.(Yatırım tavsiyesi değildir, ben cahilin önde gideniyim, ekonomi nedir bilmem)

Vakanın kaynağı okullar değil zaten, cafe gibi sosyal aktivite yerleri.
Sizde haklısınız. Ama yapacak bir şey yok. En azından parlak 1-2 kişi çıksın diye 10000 kişi ölüme bile terk edebilirler. Ya da belki de bir anda ismimizi değiştirip Osmanlı imparatorluğunu yeniden kurup Turan birliğini de kurarız. Her an her şey olabilir.
İsminle yazdıkların cidden uyuşuyor.

Vakanın kaynağı okullar değil zaten, Cafe gibi sosyal aktivite yerleri.

İsminle yazdıkların cidden uyuşuyor.

Okullar değil mi? Komik olmayın. Okulları açtığınızda zaten vakalar 3 değil 6 katına çıkar. Çünkü ergenliği doruklarında yaşayan bazı cahil arkadaşlar birbirlerini üfler, öksürür, dokunur. Bunları düşünmüşsünüzdür herhalde?

Bizim okul özel olduğundan dolayı her gün gidip saat 3.20'de çıkıyoruz. Ne sosyal mesafeye dikkat eden var, ne ettiren. Yemekhanede 200m2 alanda 90 kişi birlikte yemek yiyoruz. Servisler konusu ise 40-50 kişiye 3 servis vermişler. Mesela benim gidip geldiğim servis normalde 16 kişilik, serviste 12 kişi var ama. Özel okul olduğununda altını çizmek istiyorum.

Bizim okul özel olduğundan dolayı her gün gidip saat 3.20'de çıkıyoruz. Ne sosyal mesafeye dikkat eden var, ne ettiren. Yemekhanede 200 M.2 alanda 90 kişi birlikte yemek yiyoruz. Servisler konusu ise 40-50 kişiye 3 servis vermişler. Mesela benim gidip geldiğim servis normalde 16 kişilik, serviste 12 kişi var ama. Özel okul olduğununda altını çizmek istiyorum.

Özel okulda böyleyse:(

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı