D Darklongsideman Centipat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 7 24 Ağustos 2020 #1 En az 12 en fazla 15 yaşında Fall Guys oynayacak arkadaşlar arıyorum. Oynarsak PC'den oynayacağız oyunu dün aldım ve şu an 16 Level olmak üzereyim. İyi oyunlar!
En az 12 en fazla 15 yaşında Fall Guys oynayacak arkadaşlar arıyorum. Oynarsak PC'den oynayacağız oyunu dün aldım ve şu an 16 Level olmak üzereyim. İyi oyunlar!
Matteach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 1.507 Çözümler 2 24 Ağustos 2020 #2 safakalp#2836 22 yaş sıkıntın yoksa ekle dc den girelim.
D Darklongsideman Centipat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 7 24 Ağustos 2020 #3 Matteach dedi: safakalp#2836 22 yaş sıkıntın yoksa ekle dc den girelim. Genişletmek için tıkla... Yaşıtlarımla oynamaya çalışıyorum abi. (14) Teşekkürler yine de.
Matteach dedi: safakalp#2836 22 yaş sıkıntın yoksa ekle dc den girelim. Genişletmek için tıkla... Yaşıtlarımla oynamaya çalışıyorum abi. (14) Teşekkürler yine de.
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 24 Ağustos 2020 #4 Darklongsideman dedi: Yaşıtlarımla oynamaya çalışıyorum abi. (14) Teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Bence senden büyük kişilerle oynamalısın. Oyna ki kişiliğin olumlu şekillensin.
Darklongsideman dedi: Yaşıtlarımla oynamaya çalışıyorum abi. (14) Teşekkürler yine de. Genişletmek için tıkla... Bence senden büyük kişilerle oynamalısın. Oyna ki kişiliğin olumlu şekillensin.
D Darklongsideman Centipat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 7 24 Ağustos 2020 #5 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Bence senden büyük kişilerle oynamalısın. Oyna ki kişiliğin olumlu şekillensin. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat aileden dolayı yaşıtlarımla oynayacağım ama kimseyi bulamıyorum .
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Bence senden büyük kişilerle oynamalısın. Oyna ki kişiliğin olumlu şekillensin. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat aileden dolayı yaşıtlarımla oynayacağım ama kimseyi bulamıyorum .