Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 17 Nisan 2023 #1 Series S kullanıyorum, şu ana kadar belki 10 oyun oynadım hepsinde de görüntü ölçekleme ayarı vardı yani ekrana tam sığdırıyordum. Dün Fall Guys indirdim gülmekten oynayamadım ama sorun ekranda bazı öğeler taşıyor ana menüde gözükmüyor. Onu nasıl yapacağız?
Series S kullanıyorum, şu ana kadar belki 10 oyun oynadım hepsinde de görüntü ölçekleme ayarı vardı yani ekrana tam sığdırıyordum. Dün Fall Guys indirdim gülmekten oynayamadım ama sorun ekranda bazı öğeler taşıyor ana menüde gözükmüyor. Onu nasıl yapacağız?
B Berk Count Hectopat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 2.566 Çözümler 34 Yer Eben, New York 17 Nisan 2023 #2 SS var mı hocam?
Alfirk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 1.219 Çözümler 1 17 Nisan 2023 #3 Berk Count dedi: SS var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Yazılar simgeler ekranın çerçevenin dışında kalıyor. Her oyunda onu ayarlayabiliyordum kısarak açarak.
Berk Count dedi: SS var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Yazılar simgeler ekranın çerçevenin dışında kalıyor. Her oyunda onu ayarlayabiliyordum kısarak açarak.