T thklmz Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 30 4 Eylül 2020 #1 Şu fall guys denen oyunu Xbox One S üzerinden oynamak istiyorum, hiç buraya çıkacağı hakkında bilgi yok mu?
Şu fall guys denen oyunu Xbox One S üzerinden oynamak istiyorum, hiç buraya çıkacağı hakkında bilgi yok mu?
Master Chief Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 36 Yer Ankara 4 Eylül 2020 #2 Yapımcı firma Sony ile anlaşma yapmış. İleride anlaşmaları bitince gelebilir belki.
U utku76 Femtopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #3 Master Chief dedi: Yapımcı firma Sony ile anlaşma yapmış. İleri de anlaşmaları bitince gelebilir belki. Genişletmek için tıkla... Abi hala gelmedi ne zman gelir sence ben Xbox aldım da çok oynama k istiyom.
Master Chief dedi: Yapımcı firma Sony ile anlaşma yapmış. İleri de anlaşmaları bitince gelebilir belki. Genişletmek için tıkla... Abi hala gelmedi ne zman gelir sence ben Xbox aldım da çok oynama k istiyom.
I ibrahimsenn Hectopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 1.041 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Hayat kadını. 27 Ocak 2021 #4 utku76 dedi: Abi hala gelmedi ne zman gelir sence ben Xbox aldım da çok oynama k istiyorum. Genişletmek için tıkla... Geldi mi? Ben de yeni Series S aldım.
utku76 dedi: Abi hala gelmedi ne zman gelir sence ben Xbox aldım da çok oynama k istiyorum. Genişletmek için tıkla... Geldi mi? Ben de yeni Series S aldım.
Master Chief Hectopat Katılım 24 Ağustos 2019 Mesajlar 36 Yer Ankara 1 Şubat 2021 #5 Gelmedi hala oyun. Bu arada yeni oyun konsolunuz hayırlı olsun güle güle oynayın.
T thklmz Hectopat Katılım 4 Temmuz 2018 Mesajlar 30 2 Şubat 2021 #6 Master Chief dedi: Gelmedi hala oyun. Bu arada yeni oyun konsolunuz hayırlı olsun güle güle oynayın. Genişletmek için tıkla... Yok ya, baktım ki konsol bana göre değil, üzerine 2k koyup PC aldım, memnunum.
Master Chief dedi: Gelmedi hala oyun. Bu arada yeni oyun konsolunuz hayırlı olsun güle güle oynayın. Genişletmek için tıkla... Yok ya, baktım ki konsol bana göre değil, üzerine 2k koyup PC aldım, memnunum.