HamzaVarol Centipat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 12 3 Eylül 2020 #1 Oyunda sadece çok titreme var sorunuma yardımcı olur musunuz? Özelliklerim Zotac GTX1660 Super Gaming 16 GB RAM Ryzen 5 3600 işlemci. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2020
Oyunda sadece çok titreme var sorunuma yardımcı olur musunuz? Özelliklerim Zotac GTX1660 Super Gaming 16 GB RAM Ryzen 5 3600 işlemci.
A ABCDE Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 909 Çözümler 3 3 Eylül 2020 #2 HamzaVarol dedi: Oyunda sadece çok titreme var sorunuma yardımcı olur musunuz? Özelliklerim Zotac GTX1660 Super Gaming 16 GB RAM Ryzen 5 3600 işlemci. Genişletmek için tıkla... G-Sync açıp deneyin bi. Artı 0 Eksi
HamzaVarol dedi: Oyunda sadece çok titreme var sorunuma yardımcı olur musunuz? Özelliklerim Zotac GTX1660 Super Gaming 16 GB RAM Ryzen 5 3600 işlemci. Genişletmek için tıkla... G-Sync açıp deneyin bi.
KS KS HamzaVarol Centipat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 12 3 Eylül 2020 #3 ABCDE dedi: G-Sync açıp deneyin bi. Genişletmek için tıkla... nerden açabilirim oyun içi mi yoksa nvidia denetim masası mı ABCDE dedi: G-Sync açıp deneyin bi. Genişletmek için tıkla... g-sync uyumlu diye birşey vardı o seçiliydi zaten nvidia denetim masasından ABCDE dedi: G-Sync açıp deneyin bi. Genişletmek için tıkla... Denedim ama birşey değişmedi tekrar denememi istediğiniz bildiğiniz yöntem varmı ? Son düzenleme: 3 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
ABCDE dedi: G-Sync açıp deneyin bi. Genişletmek için tıkla... nerden açabilirim oyun içi mi yoksa nvidia denetim masası mı ABCDE dedi: G-Sync açıp deneyin bi. Genişletmek için tıkla... g-sync uyumlu diye birşey vardı o seçiliydi zaten nvidia denetim masasından ABCDE dedi: G-Sync açıp deneyin bi. Genişletmek için tıkla... Denedim ama birşey değişmedi tekrar denememi istediğiniz bildiğiniz yöntem varmı ?