Merdcan231 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #1 Merhaba. GeForce NOW'a sahibim hesabımda da Fallout 4 var oyunun içindeki mod sayfasında Türkçe yama bulamadım fakat birkaç sayfada yüklendiğini görmüştüm. Biliyorum GeForce NOW'a uzaktan bir şey indiremiyoruz fakat bunun bir yolu yok mudur?
Merhaba. GeForce NOW'a sahibim hesabımda da Fallout 4 var oyunun içindeki mod sayfasında Türkçe yama bulamadım fakat birkaç sayfada yüklendiğini görmüştüm. Biliyorum GeForce NOW'a uzaktan bir şey indiremiyoruz fakat bunun bir yolu yok mudur?
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #2 GeForce NOW oyunlarına yama kurulamıyor diye biliyorum.
Merdcan231 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2024 #3 simon5 dedi: GeForce NOW oyunlarına yama kurulamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kurulamıyor fakat Fallout 4'ün kendi mod indirme sayfası var orada Türkçe yama bula bileceğimi düşünüyorum.
simon5 dedi: GeForce NOW oyunlarına yama kurulamıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam kurulamıyor fakat Fallout 4'ün kendi mod indirme sayfası var orada Türkçe yama bula bileceğimi düşünüyorum.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #4 Merdcan231 dedi: Evet hocam kurulamıyor fakat Fallout 4'ün kendi mod indirme sayfası var orada Türkçe yama bula bileceğimi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyin denemekten zarar gelmez ama bu işin sonu hüzünle biter
Merdcan231 dedi: Evet hocam kurulamıyor fakat Fallout 4'ün kendi mod indirme sayfası var orada Türkçe yama bula bileceğimi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyin denemekten zarar gelmez ama bu işin sonu hüzünle biter
Merdcan231 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #5 simon5 dedi: Deneyin denemekten zarar gelmez ama bu işin sonu hüzünle biter Genişletmek için tıkla... Farkındayım. En baştaki mesajda yazdım zaten yok mudur bunun bir yolu?
simon5 dedi: Deneyin denemekten zarar gelmez ama bu işin sonu hüzünle biter Genişletmek için tıkla... Farkındayım. En baştaki mesajda yazdım zaten yok mudur bunun bir yolu?
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #6 Merdcan231 dedi: Farkındayım. En baştaki mesajda yazdım zaten yok mudur bunun bir yolu? Genişletmek için tıkla... Kısa ve öz bir cevap vereyim,yok.
Merdcan231 dedi: Farkındayım. En baştaki mesajda yazdım zaten yok mudur bunun bir yolu? Genişletmek için tıkla... Kısa ve öz bir cevap vereyim,yok.
Merdcan231 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #7 simon5 dedi: Kısa ve öz bir cevap vereyim, yok. Genişletmek için tıkla... Evet bende bulamadım. PS4'UMD'e yapabildim ama acaba bir şekilde PS4 modunu bir şekilde kendi oyunuma ekleyemez miyim?
simon5 dedi: Kısa ve öz bir cevap vereyim, yok. Genişletmek için tıkla... Evet bende bulamadım. PS4'UMD'e yapabildim ama acaba bir şekilde PS4 modunu bir şekilde kendi oyunuma ekleyemez miyim?
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #8 Merdcan231 dedi: Evet bende bulamadım. PS4'UMD'e yapabildim ama acaba bir şekilde PS4 modunu bir şekilde kendi oyunuma ekleyemez miyim? Genişletmek için tıkla... Malesef imkanı yok.
Merdcan231 dedi: Evet bende bulamadım. PS4'UMD'e yapabildim ama acaba bir şekilde PS4 modunu bir şekilde kendi oyunuma ekleyemez miyim? Genişletmek için tıkla... Malesef imkanı yok.
gereksizuzayli Zeptopat Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #9 Platform vs fark etmeksizin oyunun kendi içerisinde mod desteği bulunmaktadır. Oyun menüsünden modlara girip Türkçe yama kurabilirsiniz.
Platform vs fark etmeksizin oyunun kendi içerisinde mod desteği bulunmaktadır. Oyun menüsünden modlara girip Türkçe yama kurabilirsiniz.
SimonFive Hectopat Katılım 1 Ekim 2023 Mesajlar 1.948 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X 32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2024 #10 gereksizuzayli dedi: Platform vs fark etmeksizin oyunun kendi içerisinde mod desteği bulunmaktadır. Oyun menüsünden modlara girip Türkçe yama kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod sayfasında yama bulamadığını söylemiş zaten
gereksizuzayli dedi: Platform vs fark etmeksizin oyunun kendi içerisinde mod desteği bulunmaktadır. Oyun menüsünden modlara girip Türkçe yama kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mod sayfasında yama bulamadığını söylemiş zaten