Fallout 4 oynarken sıkılıyorum

RBD abim selam merak ettim edebiyat hocası falan mısınız yoksa sadece edebiyat aşığımı çok güzel Türkçe kullanımınız var ve mesela her konuyla ilgili güzel bir alıntı yapıyorsunuz tebrik ederim abi senin gibi insanların sayısı artmasını isterim ben mesela hiç sevmem şiir yazmak felan ama böyle alıntı okumayı seviyorum sanırım sayısalı biraz daha sevdiğim için olabilir

Değerli meraklı hocam,

Müstakil ve hususi olarak ele aldığınız sorunuz için sizlere dönüş yapmayı boynumun borcu bilirim. Elbette ki konu bütünlüğünü bozmadan, zedelemeden... Zira konu sahibi hocamız Fallout 4 oynayamama hikayesini bizlere sunmuş ve yorumlarımızı merak etmişler.

Mesleğim, yaşım vb. niteliklerimi etkileyen unsurları paylaşma taraftarı değilim ancak edebiyat öğretmeni değilim efendim.

Tek derdim yozlaşmış Türkçemizi yeniden yeşertmek ve dil bilgisi kurallarına uyarak başta gençlerimize örnek olmaktır.
Dilimiz, atalarımızdan kalan mirastır. Ona sahip çıkmak her Türk vatandaşının aziz görevidir kanımca ki çok şükür bu platform bu hususi hususu desteklemektedir.

Ne demiş üstat?
"Kaybettim. Her şeyimi kaybettim ama tek mirasım olan dilim, sözcüklerim ve cümlelerim beni yaşatıyor."

Saygılarımla.

Vayyy be konu nasıl eskimiş Fallout New Vegas'ın etkisi geçince ve uzun zamandır da RPG oynamadığımdan oyunu 2022 Aralık'ta bayıla bayıla oynayıp bitirdim, merak etmeyin dostlar .

Hocam bir denemenizi öneririm ben o kadar hikayeli oyunlar oynadım böyle akıcılığa rastlamadım.

Bende 3 sene önce aldım halen bitirmedim, nedense oyun motoru ve grafikler oynattırmadı kendini. Belki tekrar bakarım bir gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…