Fallout 4 oynarken sıkılıyorum

Cthulhussy

Decapat
Arkadaşlar öncelikle oyun iyidir kötüdür orasını bilmem fakat Fallout New Vegas'ı bitirip ondan sonra geçtim ve o kadar sıkıcı geldi ki anlatamam, Fallout New Vegas'ta her bir görev özenle dizaynlanmıştı bazen bir korku oyunundan çok korkuyordum, seçimler arasında kayboluyordum milyonlarca NPC'den birbirinden güzel görevler alıp onların kaderi ile oynuyordum, Fallout 4'te ise full aksiyon yapmışlar e aksiyon da berbat olunca hiç çekilmiyor oyun. Ne önerirsiniz ne yapmalıyım zevk almak için?

Zorla güzellik olmaz. Beğenmiyorsan sana hitap etmiyordur üstadım. 🙆🏼‍♂️

@GMC Denali hocamızın dediği son derece istatistiki açıdan doğru bir yaklaşım açısıdır. Lakin buna ivedilikle verdiğiniz defansif tavır olan aşağıdaki alıntı gönül kırıcı ve beyhudedir. 🥀

Hadi ya! Nasıl benim aklıma gelmemiş bu fikir! Vay bee! O kadar para verdim en azından belki bir oynanış tarzı ile oyundan zevk alırım diye sormuştum.

O kadar para verdiniz diye zevk alacağınızı mı sanıyorsunuz? :)

Üstadın dediği gibi "sanma ki iyidir elmas yüzük, bil ki daha iyidir gönülden verilen tel yüzük!" ✍🏼

Bu bağlamda hoşunuza gitmediyse göreceli olarak... Oynamak zorunda değilsiniz. Hepimizin en azından bir tane güzeldir düşünesiyle alıp oynayamadığımız oyun olmuştur.

Saygılarımla. 🌹

Zorla güzellik olmaz. Beğenmiyorsan sana hitap etmiyordur üstadım. 🙆🏼‍♂️

@GMC Denali hocamızın dediği son derece istatistiki açıdan doğru bir yaklaşım açısıdır. Lakin buna ivedilikle verdiğiniz defansif tavır olan aşağıdaki alıntı gönül kırıcı ve beyhudedir. 🥀

O kadar para verdiniz diye zevk alacağınızı mı sanıyorsunuz? :)

Üstadın dediği gibi "sanma ki iyidir elmas yüzük, bil ki daha iyidir gönülden verilen tel yüzük!" ✍🏼

Bu bağlamda hoşunuza gitmediyse göreceli olarak... Oynamak zorunda değilsiniz. Hepimizin en azından bir tane güzeldir düşünesiyle alıp oynayamadığımız oyun olmuştur.

Saygılarımla. 🌹
Forumda gördüğüm en kaliteli kullanıcı. Daha önce böyle cümle kuran görmedim.

Forumda gördüğüm en kaliteli kullanıcı. Daha önce böyle cümle kuran görmedim.

Kıymetli hocam, ✍🏼

Sayenizde kıvanç duygusu ile harmanlandım. Sizlere şükranlarımı sunarım. 🙏🏼

Üstadın dediği gibi "gözler görür gönülden sanma ki güzelsin sen benim gönlüm görmeden" 👋🏼

Bu bağlamda o, sizin güzel görmenizdir. Teşekkürler. 🙏🏼

Saygılarımla. 🌹

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı