Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Ben HOI4, Age of History 2 ya da Fallout New Vegas gibi oyunlar biriyim. Bana oyun önerebilir misiniz? Artı olarak sistem gereksinimleri ve fiyatı çok pahalı olmazsa sevinirim.
Merhabalar. Ben HOI4, Age of History 2 ya da Fallout New Vegas gibi oyunlar biriyim. Bana oyun önerebilir misiniz? Artı olarak sistem gereksinimleri ve fiyatı çok pahalı olmazsa sevinirim.
körbiginar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 9.728 Makaleler 14 Çözümler 64 Yer Dreamland Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Mayıs 2021 #2 Outer Worlds olabilir. Biraz pahalı. Game Pass'den oynayabilirsiniz. Veya Skyrim. O da var.
Ömer Akay Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2021 #3 körbiginar dedi: Outer worlds olabilir. Biraz pahalı. Game Pass'den oynayabilirsiniz. Veya Skyrim. O da var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Game Pass almayı düşünüyordum zaten.
körbiginar dedi: Outer worlds olabilir. Biraz pahalı. Game Pass'den oynayabilirsiniz. Veya Skyrim. O da var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Game Pass almayı düşünüyordum zaten.