Fan Always on BIOS seçeneği

assassin(z)

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim PC Hp 15-G002NT ve Cool sense desteklemiyor şimdiden verilen cevaplar için teşekkürler...

Konu şu ben geceleri film dizi vs izlerim ve fanı daha cihaz bir aylık olmasına rağmen geceleri rahatsız ediyor. Yani anormal bir ses yok çıkardığı normal rüzgar sesinden rahatsız oluyorum. Bu arada pc hiç ısınmıyor fan sürekli çalışıyor. Çünkü yani en fazla 52 derece oluyor cpu bende fan hızını azaltmak adına epey araştırma yaptım ama bi sonuca varamadım. Speed fan vs görmedi fanları neyse sonra Bios'ta.

Fan always on diye bi seçenek gördüm vr disable yatpım e bekleneceği gibi fan durdu ve cpu63 dereceye gelene kadar çalışmadı. 63 olunca biraz çalıştı 54 lere falan indirip durdu. Şimdi oyun oynarken vs zaten ayarı enable yaparım. Ama kafama takılan soru şu normalde en fazla 50 dereceyi gören cpu şu halde 55 63 derece arasında dalgalanma yapıyor. Sizce bu zararlı mıdır yoksa böyle kullanayım mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı