jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 887 Çözümler 2 9 Kasım 2020 #1 Fanı Speed Fan dışında başka nereden ayarlayabilirim? Speed Fan'da software controlled seçeneği yok. Asusp5kpl AM-SE anakart. Pentium E5700 işlemci.
Fanı Speed Fan dışında başka nereden ayarlayabilirim? Speed Fan'da software controlled seçeneği yok. Asusp5kpl AM-SE anakart. Pentium E5700 işlemci.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.047 Makaleler 26 Çözümler 519 9 Kasım 2020 #2 Argus Monitor öneririm.
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 887 Çözümler 2 9 Kasım 2020 #3 Emir M. dedi: Argus Monitor öneririm. Genişletmek için tıkla... Programı pek anlayamadım da nasıl kullanılıyordu?
Emir M. dedi: Argus Monitor öneririm. Genişletmek için tıkla... Programı pek anlayamadım da nasıl kullanılıyordu?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 21.047 Makaleler 26 Çözümler 519 9 Kasım 2020 #4 Detaylı anlatacak vaktim yok ancak şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Detaylı anlatacak vaktim yok ancak şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
jasonoleragg Hectopat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 887 Çözümler 2 9 Kasım 2020 #5 Emir M. dedi: Argus Monitor öneririm. Genişletmek için tıkla... Programı pek anlayamadım da nasıl kullanılıyordu? Emir M. dedi: Detaylı anlatacak vaktim yok ancak şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fan kontroldeki yeri manuele aldım ayarları değiştirdim ama bir şey değişmedi.
Emir M. dedi: Argus Monitor öneririm. Genişletmek için tıkla... Programı pek anlayamadım da nasıl kullanılıyordu? Emir M. dedi: Detaylı anlatacak vaktim yok ancak şu video yardımcı olabilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Fan kontroldeki yeri manuele aldım ayarları değiştirdim ama bir şey değişmedi.