Fan hız kontrol devresi

Merhaba arkadaşlar vatan bilgisayarda 18 tl olan bir ürün dikkatimi çekti. Fan hız kontrol cihazı denen bu alet çok güzel görünse'de bence beş para etmez buyrun resim:
v2-45704.jpg

Ben bu devreyi 1,5 tl civarı bir paraya çıkartırım dedim ve bu benim ilk incelemem olacak. :)
Devreyi hazırlayınca resim eklerim. :)

-Güncellendi-

Düşündüğüm Teknik Özellikler
1-İsteğe göre fan bağlanabilir.
2-Fanların durumunu gösteren yeşil led olacak.
3-Pci-e ızgaralarının olduğu yere aynı yukarıdaki ürün gibi monte edilebilecek
4-Özel made in The Pc King çıkartması olacak. Burak Dereli arkadaşımız için. :D
5-Fanları tamamen kapatabilmek için buton olacak.

-Güncellendi-

wzARzg.jpg

xAm2jQ.jpg

x8gnjd.jpg

Made in The Pc King :D
Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Molex pin dedected! Find and destroy it. :D

- - - Güncellendi - - -

Bu arada çalışmanı merakla bekliyoruz, bakalım ortaya ne çıkacak. XIGMATEK vs. The Pc King diyelim buna biz. :D

Molex pin dedected! Find and destroy it. :D

- - - Güncellendi - - -

Bu arada çalışmanı merakla bekliyoruz, bakalım ortaya ne çıkacak. XIGMATEK vs. The Pc King diyelim buna biz. :D
İnşallah kardeşim bitirince resimlerini ekleyeceğim eğer fanların istenilen hızda ayarlanmasından ziyade kapatma gibi bir özellik eklersem süper olur.:)

- - - Güncellendi - - -

Çarşamba günü malzemeleri alacağım lehim vs hazır arkadaşlar. :D

Hocam aslında bize gerekli olan onun yanında bir de lcdli termometre devresi sıcaklığı oyunda iken görmek güzel olur.
O biraz zor pek usta değilim daha 14 yaşındayım ama matkap vs alet edavat hazır. :D

- - - Güncellendi - - -

Basit bir şey çıkartırsın. :)
Neden pahalı o zımbırtı dersen yurt dışından geliyor, paketleme, çıkartma vs. :)
6 tane fan kontrol edebilecek. ;)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı