mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #1 Selam elimde bu ürün var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı üründen ekstra 3 fan aldım elimde olan kontrolcü de sadece 3 tane giriş var. Yeni aldığım fanlar ve elimde olan fanlara hangi kontrolcü uygun olur ve elimde olan kumanda alacağım kontrolcüye uyumlu olur mu?
Selam elimde bu ürün var Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Aynı üründen ekstra 3 fan aldım elimde olan kontrolcü de sadece 3 tane giriş var. Yeni aldığım fanlar ve elimde olan fanlara hangi kontrolcü uygun olur ve elimde olan kumanda alacağım kontrolcüye uyumlu olur mu?
saidasilsoy Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #2 Alıcağınız kontrolcüyle beraber kendine ait kumandası bulunur.
mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #3 saidasilsoy dedi: Alıcağınız kontrolcüyle beraber kendine ait kumandası bulunur. Genişletmek için tıkla... Bu ürün olur mu? Amazon.com.tr
saidasilsoy dedi: Alıcağınız kontrolcüyle beraber kendine ait kumandası bulunur. Genişletmek için tıkla... Bu ürün olur mu? Amazon.com.tr
saidasilsoy Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2022 #4 mamili dedi: Bu ürün olur mu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Mantıklı ancak sizin için fazla değil mi port sayısı bakımından?
mamili dedi: Bu ürün olur mu? Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Mantıklı ancak sizin için fazla değil mi port sayısı bakımından?
mamili Hectopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 712 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #5 saidasilsoy dedi: Mantıklı ancak sizin için fazla değil mi port sayısı bakımından? Genişletmek için tıkla... Port sayısı sıkıntı olmaz ileride ekstra fan alırsam diye. Beni asıl düşündüren elim de olan fanların uyup uymayacağı. saidasilsoy dedi: Mantıklı ancak sizin için fazla değil mi port sayısı bakımından? Genişletmek için tıkla... Bir de sizden rica etsem elim de olan fanlara uyumlu kontrolcü var mı ben pek anlamıyorum. Son düzenleme: 20 Temmuz 2022
saidasilsoy dedi: Mantıklı ancak sizin için fazla değil mi port sayısı bakımından? Genişletmek için tıkla... Port sayısı sıkıntı olmaz ileride ekstra fan alırsam diye. Beni asıl düşündüren elim de olan fanların uyup uymayacağı. saidasilsoy dedi: Mantıklı ancak sizin için fazla değil mi port sayısı bakımından? Genişletmek için tıkla... Bir de sizden rica etsem elim de olan fanlara uyumlu kontrolcü var mı ben pek anlamıyorum.