4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #1 Selam. Gece bilgisayar oynarken fan sesinin biraz fazla çıktığını duydum. Her zaman çıkıyor ama bu gece daha sesli çıktı. Fan sesini nasıl azaltabilirim?
Selam. Gece bilgisayar oynarken fan sesinin biraz fazla çıktığını duydum. Her zaman çıkıyor ama bu gece daha sesli çıktı. Fan sesini nasıl azaltabilirim?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 12 Temmuz 2021 #11 464815 dedi: Tamam kankam yaptım çok sağ ol Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sistem ısınıyorsa daha büyük sıkıntı. Artı 0 Eksi
464815 dedi: Tamam kankam yaptım çok sağ ol Allah razı olsun. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sistem ısınıyorsa daha büyük sıkıntı.
KS KS 4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #12 metaphroz dedi: Rica ederim. Ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sistem ısınıyorsa daha büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 287,6 KB · Görüntüleme: 102 Artı 0 Eksi
metaphroz dedi: Rica ederim. Ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sistem ısınıyorsa daha büyük sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden.
isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 12 Temmuz 2021 #13 464815 dedi: Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden. Genişletmek için tıkla... Tik işaretine basman lazım, ama unutma fan sesinden kurtulmak için sistemin çalıştığı sıcaklığı yükseltiyorsun. Artı 0 Eksi
464815 dedi: Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden. Genişletmek için tıkla... Tik işaretine basman lazım, ama unutma fan sesinden kurtulmak için sistemin çalıştığı sıcaklığı yükseltiyorsun.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 12 Temmuz 2021 #14 464815 dedi: Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden. Genişletmek için tıkla... Oyuna girin, aşağıya linkini bıraktığım videoyu izleyin ve oyun içindeki sıcaklık değerlerini SS atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
464815 dedi: Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden. Genişletmek için tıkla... Oyuna girin, aşağıya linkini bıraktığım videoyu izleyin ve oyun içindeki sıcaklık değerlerini SS atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS 4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #15 isimsizkahraman dedi: Tik işaretine basman lazım, ama unutma fan sesinden kurtulmak için sistemin çalıştığı sıcaklığı yükseltiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bastım da sıcaklığı nasıl düşüreceğim? metaphroz dedi: Oyuna girin, aşağıya linkini bıraktığım videoyu izleyin ve oyun içindeki sıcaklık değerlerini SS atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Valorant olurmu ? Artı 0 Eksi
isimsizkahraman dedi: Tik işaretine basman lazım, ama unutma fan sesinden kurtulmak için sistemin çalıştığı sıcaklığı yükseltiyorsun. Genişletmek için tıkla... Bastım da sıcaklığı nasıl düşüreceğim? metaphroz dedi: Oyuna girin, aşağıya linkini bıraktığım videoyu izleyin ve oyun içindeki sıcaklık değerlerini SS atın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Valorant olurmu ?
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 12 Temmuz 2021 #16 464815 dedi: Bastım da sıcaklığı nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Ne kadar ısındığına bağlı. Çok ısınmıyorsa düşürmenize gerek yok. Üstte yazdıklarımı uygulayın sonra gerekeni söyleriz. 464815 dedi: Valorant olur mu? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz oyunda test edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
464815 dedi: Bastım da sıcaklığı nasıl düşüreceğim? Genişletmek için tıkla... Ne kadar ısındığına bağlı. Çok ısınmıyorsa düşürmenize gerek yok. Üstte yazdıklarımı uygulayın sonra gerekeni söyleriz. 464815 dedi: Valorant olur mu? Genişletmek için tıkla... İstediğiniz oyunda test edebilirsiniz.
asimavi1538 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 1.397 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2021 #17 464815 dedi: Kanka komik değilsin. Kasa da sola kaydırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sıcak günlerde soğuk espri yapmak lazım neyse kusura bakma iyi akşamlar. Artı 0 Eksi
464815 dedi: Kanka komik değilsin. Kasa da sola kaydırılmıyor. Genişletmek için tıkla... Bu sıcak günlerde soğuk espri yapmak lazım neyse kusura bakma iyi akşamlar.
KS KS 4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #18 asimavi1538 dedi: Bu sıcak günlerde soğuk espri yapmak lazım neyse kusura bakma iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi geceler kardeşim metaphroz dedi: Ne kadar ısındığına bağlı. Çok ısınmıyorsa düşürmenize gerek yok. Üstte yazdıklarımı uygulayın sonra gerekeni söyleriz. İstediğiniz oyunda test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunlardan bir sürü var hangilerine tik atmalıyım. Alttada var. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 7 KB · Görüntüleme: 95 Artı 0 Eksi
asimavi1538 dedi: Bu sıcak günlerde soğuk espri yapmak lazım neyse kusura bakma iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi geceler kardeşim metaphroz dedi: Ne kadar ısındığına bağlı. Çok ısınmıyorsa düşürmenize gerek yok. Üstte yazdıklarımı uygulayın sonra gerekeni söyleriz. İstediğiniz oyunda test edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bunlardan bir sürü var hangilerine tik atmalıyım. Alttada var.
M metaphroz Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.405 Çözümler 6 Yer Ankara 12 Temmuz 2021 #19 464815 dedi: Bunlardan bir sürü var hangilerine tik atmalıyım? Altta da var. Genişletmek için tıkla... GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU sıcaklığı, CPU kullanımı. Artı 0 Eksi
464815 dedi: Bunlardan bir sürü var hangilerine tik atmalıyım? Altta da var. Genişletmek için tıkla... GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU sıcaklığı, CPU kullanımı.
KS KS 4 464815 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.519 Makaleler 2 Çözümler 10 12 Temmuz 2021 #20 metaphroz dedi: GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU sıcaklığı, CPU kullanımı. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri 20210712_033845_HDR.jpg 220,4 KB · Görüntüleme: 83 Artı 0 Eksi
metaphroz dedi: GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU sıcaklığı, CPU kullanımı. Genişletmek için tıkla...