Rica ederim. Ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sistem ısınıyorsa daha büyük sıkıntı.Tamam kankam yaptım çok sağ ol Allah razı olsun.
Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden.Rica ederim. Ama sıcaklık değerlerini kontrol edin. Sistem ısınıyorsa daha büyük sıkıntı.
Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden.
Oyuna girin, aşağıya linkini bıraktığım videoyu izleyin ve oyun içindeki sıcaklık değerlerini SS atın.Şu an böyle sıkıntı olur mu? Ben çok anlamıyorum da bu işlerden.
Tik işaretine basman lazım, ama unutma fan sesinden kurtulmak için sistemin çalıştığı sıcaklığı yükseltiyorsun.
Oyuna girin, aşağıya linkini bıraktığım videoyu izleyin ve oyun içindeki sıcaklık değerlerini SS atın.
Ne kadar ısındığına bağlı. Çok ısınmıyorsa düşürmenize gerek yok. Üstte yazdıklarımı uygulayın sonra gerekeni söyleriz.Bastım da sıcaklığı nasıl düşüreceğim?
İstediğiniz oyunda test edebilirsiniz.Valorant olur mu?
Kanka komik değilsin.
Kasa da sola kaydırılmıyor.
Bu sıcak günlerde soğuk espri yapmak lazım neyse kusura bakma iyi akşamlar.
Ne kadar ısındığına bağlı. Çok ısınmıyorsa düşürmenize gerek yok. Üstte yazdıklarımı uygulayın sonra gerekeni söyleriz.
İstediğiniz oyunda test edebilirsiniz.
GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU sıcaklığı, CPU kullanımı.Bunlardan bir sürü var hangilerine tik atmalıyım? Altta da var.
GPU sıcaklığı, GPU kullanımı, CPU sıcaklığı, CPU kullanımı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.