Fan Tavsiyesi

Daha fazla  
Belirli bir bütçem yok. Fanlar ile ilgili pek bir bilgim yok fakat sisteme yakışır bir şeyler olmasını istediğimden dolayı bunları düşünüyordum

CORSAIR AIR SERİSİ SP120 STATİC PRESSURE 120MM FAN
CORSAIR AIR SERİSİ AF140 140MM KIRMIZI LED FAN

Hangisinden kaç adet alınmalıdır ve hangisi nereye monte edilmelidir sorularını yanıtlayacak birileri yanıt verebilirse makbule geçer.
(Önerileriniz yukarıdaki ürünlerden başkada olabilir fakat Corsair marka almaya özen gösteriyorum.)

Belirli bir bütçem yok. Fanlar ile ilgili pek bir bilgim yok fakat sisteme yakışır bir şeyler olmasını istediğimden dolayı bunları düşünüyordum

CORSAIR AIR SERİSİ SP120 STATİC PRESSURE 120MM FAN
CORSAIR AIR SERİSİ AF140 140MM KIRMIZI LED FAN

Hangisinden kaç adet alınmalıdır ve hangisi nereye monte edilmelidir sorularını yanıtlayacak birileri yanıt verebilirse makbule geçer.
(Önerileriniz yukarıdaki ürünlerden başkada olabilir fakat Corsair marka almaya özen gösteriyorum.)
Bütçe sıkıntın yoksa CORSAIR AIR SERİSİ SP120 STATİC PRESSURE 120MM FAN bunu almanı öneririm. Yalnız kasanın içinden 3 adet fan çıkmadı mı ?

Hocam kasanın içindekiler de muhtemelen Corsair markadır ve alacakların da yaptığın masrafa pek deymicektir. En fazla ledli olsun istersen başka seçenekler düşünülebilir. Bu arada sistemdeki hiçbir bileşen kalitesiz ve fansız değil, niye yakasın ki :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı