Fan yönleri nasıl olmalı?

emoji_bey

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar kapsamda toplamda 8 fan yeri var. Ön kısımda 3 fanlık yeri radyatör kaplıyor. Birisi de egzoz fanı zaten. Elimde 3 fan, dört fan yerleştirme yeri kalıyor. Bunları nereye ve ne yöne doğru takmalıyım? Kasam: DeepCool CC560 v2.

Kalan üç fanın ikisini yukarı egzoz olarak takabilirsiniz. İlla üçüncüyü de takacaksanız aşağı tarafta PSU'nun ötesindeki slota intake olarak takın.

Hocam radyatörün fanları içeri doğru bakmalı değil mi?

4070 Super 7800x3D işlemci kullanıyorum soğutma sıkıntısı yaşar mıyım?

17206214670557364686871036160729.jpg

Sıvı soğutucu lt720

LT720 7800x3D'yi soğutmakta sorun yaşamaz. Radyatörü kasaya dönük şekilde konumlandırın. Fanları kasanın önünden görebilmeniz lazım. Kasanın içinden baktığınızda fanları değil radyatörü görmelisiniz.
Kasanın önünden baktığınızda göbekte DeepCool logosunu görmeniz lazım fotoğrafta olduğu gibi. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben bunu üfleme yönü olarak kastetmiştim. Sanırım siz fiziksel olarak sormuşsunuz.

Örnek olarak kendi kasamı atıyorum. Radyatörüm üstte olduğu için sadece fanları çektim. Fan göbekleri dışarı bakıyor.
Siz fanların arkasına radyatörü konumlandırıp fanları radyatöre monte edeceksiniz.

Dosya Ekleri

• IMG_20240710_174721.jpg
    IMG_20240710_174721.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
LT720 7800x3D'yi soğutmakta sorun yaşamaz. Radyatörü kasaya dönük şekilde konumlandırın. Fanları kasanın önünden görebilmeniz lazım. Kasanın içinden baktığınızda fanları değil radyatörü görmelisiniz.
Kasanın önünden baktığınızda göbekte DeepCool logosunu görmeniz lazım fotoğrafta olduğu gibi. Umarım anlatabilmişimdir.

Ben bunu üfleme yönü olarak kastetmiştim. Sanırım siz fiziksel olarak sormuşsunuz.
Teşekkürler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı