Merhaba. Ofiste HyperX Quadcast mikrofon ile video çekimi yapıyoruz. Mevcut bilgisayar oldukça eski bu yüzden çok fazla fan sesi geliyor videolara. Yeni bir cihazımız daha var fakat ondan da az bir fan sesi gelmekte. Bu yüzden fan sessiz veya minimum fan sesli bir cihaz arıyorum. Bandicam'den video çekimi, Zoom'dan ve YouTube'dan canlı yayın yapılacak. Ekran kartına gerek olmadığını düşünüyorum bu yüzden. Yardımlarınızı bekliyorum. Biraz inceledim de şu iki cihaz dikkatimi çekti:
En ucuz Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-10400 Altı Çekirdek 2.90 Ghz İşlemci özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.