OksijenTR Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #1 Kendime ekran kartı arıyordum tavsiyeler üzerine bir HD 7770 buldum fakat kartın yapraklarından biri kırık. Sizce sorun oluşur mu? Ses pek rahatsız etmez beni. Eğer olmaz ise R7 240 alacağım, arada çok fark var. Fark olmasa hiç bulaşmazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2021
Kendime ekran kartı arıyordum tavsiyeler üzerine bir HD 7770 buldum fakat kartın yapraklarından biri kırık. Sizce sorun oluşur mu? Ses pek rahatsız etmez beni. Eğer olmaz ise R7 240 alacağım, arada çok fark var. Fark olmasa hiç bulaşmazdım.
Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 29 Mart 2021 #2 Markası nedir?
chalr Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 439 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #3 Ben sesten rahatsız birisiyim, seni bilmiyorum ama ben asla almazdım. Zaten fazla ısınan bir kart bildiğim kadarıyla.
Ben sesten rahatsız birisiyim, seni bilmiyorum ama ben asla almazdım. Zaten fazla ısınan bir kart bildiğim kadarıyla.
VIII.Edward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2019 Mesajlar 2.107 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #4 Hocam kartın fiyatı ucuzsa havada kapın güzel bir kart.
OksijenTR Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #5 Jason Hudson dedi: Markası nedir? Genişletmek için tıkla... Sapphire GHz Edition VIII.Edward dedi: Hocam kartın fiyatı ucuzsa havada kapın güzel bir kart. Genişletmek için tıkla... 400TL yazmış
Jason Hudson dedi: Markası nedir? Genişletmek için tıkla... Sapphire GHz Edition VIII.Edward dedi: Hocam kartın fiyatı ucuzsa havada kapın güzel bir kart. Genişletmek için tıkla... 400TL yazmış
boranemre Decapat Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 357 Çözümler 1 29 Mart 2021 #6 Alınmaz, Kart fanı balanslı çalışır hem fazla ses hem de düşük soğutma kart çöp niyetine.
kartalCevirme Centipat Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 691 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #7 Hocam bana göre alınır en azından çok ses yaparsa ileride benzer fan alır takarım oraya.
OksijenTR Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2021 #8 boranemre dedi: Alınmaz, kart fanı balanslı çalışır hem fazla ses hem de düşük soğutma kart çöp niyetine. Genişletmek için tıkla... Bende alınmaz diyordum ama ondan daha iyi kart bulamadım bu bütçede.
boranemre dedi: Alınmaz, kart fanı balanslı çalışır hem fazla ses hem de düşük soğutma kart çöp niyetine. Genişletmek için tıkla... Bende alınmaz diyordum ama ondan daha iyi kart bulamadım bu bütçede.
Erkandanotesi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 1.806 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek DVTFL'de Bir Öğrenci 29 Mart 2021 #9 OksijenTR dedi: Bende alınmaz diyordum ama ondan daha iyi kart bulamadım bu bütçede. Genişletmek için tıkla... PSU'nuz kaç watt? ona göre birkaç kart atıyorum; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
OksijenTR dedi: Bende alınmaz diyordum ama ondan daha iyi kart bulamadım bu bütçede. Genişletmek için tıkla... PSU'nuz kaç watt? ona göre birkaç kart atıyorum; Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.461 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 29 Mart 2021 #10 Küçük bir pazarlık ile alınabilir bence sonuçta fanı değişiyor, değil mi?