Fanlardan Gelen Kaba Ses

Arfyuri

Kilopat
Daha fazla  
Başlıktan da anlayabildiğiniz gibi konumuz yine bilgisayarın fanı. Fanın sesini anlatmaya uğraşmayacağım çünkü video çektim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi bu olayın aynısı 8 yıllık bilgisayarımda da olmuştu ki evet 8 yılın ardından yaşanılabilir bir durum ama ben bu bilgisayarı toplayalı daha 3 ay oldu. Videoda da gördüğünüz gibi ses çıkarken yalpalıyor ve daha sonrasında vurduğumda düzeliyor.

"Temizleyin" derseniz onu yaptım, içindeki az olan tozu da aldım. Başka çözüm önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıktan da anlayabildiğiniz gibi konumuz yine bilgisayarın fanı. Fanın sesini anlatmaya uğraşmayacağım çünkü video çektim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şimdi bu olayın aynısı 8 yıllık bilgisayarımda da olmuştu ki evet 8 yılın ardından yaşanılabilir bir durum ama ben bu bilgisayarı toplayalı daha 3 ay oldu. Videoda da gördüğünüz gibi ses çıkarken yalpalıyor ve daha sonrasında vurduğumda düzeliyor.

"Temizleyin" derseniz onu yaptım, içindeki az olan tozu da aldım. Başka çözüm önerileri bekliyorum.

Susturma taktiğin çok güzel 😀

Kasa markası Gamemax ya da GameBooster gibi bir şey herhalde.

Fan merkezindeki motor ve Rulmanlar dağılmaya başlamış o da kalitesiz olduğundan normal gibi duruyor.

Markası Frisby. Tek kötü parçası zaten buydu bilgisayarın o yüzden pek üzülmedim, muhtemelen de haklısınız.

Fanın motoru ahiret için hazır, yollayın gitsin.
Beyaz kefene sarıp hurdacıya yollarım :D

Susturma taktiğin çok güzel 😀
Nesilden nesile geçmiş işte bu alışkanlık. Sağ olun :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı