Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.648 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #1 HDD almadan önce de vardı aldıktan sonra daha çok oldu yastık ile sesi biraz bastirabiliyorum ama yastık kullanmak istemiyorum. Virrr vinnn sesler geliyor, HDD yeni 3 bilgisayar 1 yıllık. Nasıl düzeltebilirim? Az önce temizledim ama ayni. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2021
HDD almadan önce de vardı aldıktan sonra daha çok oldu yastık ile sesi biraz bastirabiliyorum ama yastık kullanmak istemiyorum. Virrr vinnn sesler geliyor, HDD yeni 3 bilgisayar 1 yıllık. Nasıl düzeltebilirim? Az önce temizledim ama ayni. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
enesxq Decipat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 1.554 Makaleler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Flutter Developer 19 Kasım 2021 #2 Kasa fanları anakarta bağlanıysanız BIOS'tan hız ayarını sessiz yapabilirsiniz.