Fansız Turbox GTX 750 Ti alınır mı?

Turbox zaten ısınma sorunlu modellerin başına geçen bir marka, fan olmayınca iyice ısınır. Üstünde demir soğutucu var mı?
Şöyle bir görüntüye sahip.
1.PNG

Fansız ekran kartı almanızı kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bütçeniz ve işlemciniz nedir? Bütçeniz doğrultusunda ekran kartı önerebiliriz.
Elimde belirli bir bütçe yok, normalde ekran kartı almayı planlamıyordum fakat ihtiyacım da varken uygun bir fiyata en azından hala iş yapan bir ekran kartı gördüğüm için almayı düşündüm. İşlemcim Xeon X5450.

Hayır. Alınmaz. Hele hele fansız versiyon. Bütçe?
Yanlış anlaşılma olmasın, fansız olmasından kastım fanının kırıldığı için çıkarılmış olması. Uygun bir fan bulunabilir mi diye sormuştum zaten.

Yanlış anlaşılma olmasın, fansız olmasından kastım fanının kırıldığı için çıkarılmış olması. Uygun bir fan bulunabilir mi diye sormuştum zaten.
Uygun fan bulsanız da size daha pahalıya patlar, yani onun yerine başka bir ekran kartı tercih etmeniz daha iyi.

Şöyle bir görüntüye sahip.
Eki Görüntüle 1792982
Oyunlarda kapanma yaşanabilir ki bir videoda fanlı modeli bile kapanmıştı.

Kartın kendisi 230 TL, sizce fan dahil en son fiyata değer mi?
O kart ile CS bile oynayabileceğinizi sanmam zaten, CS ne kadar işlemci bazlı olsa da ekran kartından da baya alıyor. Onun yerine GTX 1060 vb. kovalayabilirsiniz veya biraz daha altı ama darboğaz olabilir.

Esenlikler dilerim. Biliyorum, başlık çok iç açıcı değil fakat gerçekten uygun gibi görünen bir fiyata bulduğum için konuyu açma gereği duydum. CS:GO ve genel olarak eski oyunları akıcı oynamak için yeterli bir kart fakat emin olamadığım birkaç konu var. Alacağım kartın fanı yok (tek fanlı model), sizce aldıktan sonra herhangi bir bilgisayarcı veya başka bir yerden uyumlu bir fan bulunabilir mi? Ayrıca Turbox model olması ne gibi sorunlar doğurabilir? Sahibi 1,5 yıldır kullandığını, fanı kırıldığı için kullanamadığını söylüyor. Fanı olmadığı için doğal olarak almadan önce test etme gibi bir imkanım olmayacak. Kartı almadan önce geçici olarak test edebilmek için yanımda nasıl bir fan götürebilirim?

Hocam bende ASUS GTX 750 Ti o.c Edition var cayır cayır çalışıyor tavsiyem benimkinden almanız ya da düzgün markalara yönelmeniz.

O kart ile CS bile oynayabileceğinizi sanmam zaten, CS ne kadar işlemci bazlı olsa da ekran kartından da baya alıyor. Onun yerine GTX 1060 vb. kovalayabilirsiniz veya biraz daha altı ama darboğaz olabilir.
X5450, 750 Ti'yi o anlamda besler gibi geliyor; benchmark videolarından öyle bir sonuç edindim en azından.

İkili Big Mac fiyatına ekran kartı alıyorsun bence worth. Hurda bir kasadan söktüğün herhangi bir fan bile sorunu çözer.
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ilk cümleye. Eğer soğutması kolay halledilebilirse almayı planlıyorum, sizce dediğiniz çözüm bile iş yapar mı?

Hocam bende ASUS GTX 750 Ti o.c Edition var cayır cayır çalışıyor tavsiyem benimkinden almanız ya da düzgün markalara yönelmeniz.
2. el sitelerinde ASUS vb. markaların 750 Ti'leri en az 700 TL'den başlıyor hocam, elbette o modelleri almak mantıklı olan fakat ben bahsettiğim kartı fiyatı dolayısıyla almayı düşündüm.

X5450, 750 Ti'yi o anlamda besler gibi geliyor; benchmark videolarından öyle bir sonuç edindim en azından.

Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ilk cümleye. Eğer soğutması kolay halledilebilirse almayı planlıyorum, sizce dediğiniz çözüm bile iş yapar mı?

2. el sitelerinde ASUS vb. markaların 750 Ti'leri en az 700 TL'den başlıyor hocam, elbette o modelleri almak mantıklı olan fakat ben bahsettiğim kartı fiyatı dolayısıyla almayı düşündüm.
Orijinalinden daha iyi olur eğer düzgün oturtursan. CS2 konusunda şüpheliyim ama :( Videolar bakmaz lazım

Orijinalinden daha iyi olur eğer düzgün oturtursan. CS2 konusunda şüpheliyim ama :( Videolar bakmaz lazım
750 Ti'nin CS2'de düşük ayarlar ve 1080p'de 100+ FPS verdiği videolar mevcut ama tabii ki erken erişimde bu sonuçlar ne kadar yanıltıcı veya doğru bir şeyler söylemek güç.

Önerilerinize açığım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı