Fantech Harmony Pro Wireless kulaklık alınır mı?

cansf0121

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Wraith üzerinden şu kulaklık hoşuma gitti. Fantech Harmony Pro Wireless Kulaklık
Ve acilen kulaklığımı değiştirmem gerekiyor. Kulaklığım Nova P1, 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve artık pedleri çok rahatsız etmeye başladı ve ses cızırtıları başladı. Wraith üzerinden mouse da alacağım, o yüzden ikisini aynı yerden almayı düşündüm.

Alacağım mouse: ATK Dragonfly A9 Ultra ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

Bu kulaklık iyi midir? Değilse önereceğiniz Wireless kulaklık var mı? Bütçem 3 4K falan.

Merhaba, Wraith üzerinden şu kulaklık hoşuma gitti. Fantech Harmony Pro Wireless Kulaklık
Ve acilen kulaklığımı değiştirmem gerekiyor. Kulaklığım Nova p1, 2 yıldan fazladır kullanıyorum ve artık pedleri çok rahatsız etmeye başladı ve ses cızırtıları başladı. Wraith üzerinden mouse da alacağım, o yüzden ikisini aynı yerden almayı düşündüm.

Alacağım mouse: ATK Dragonfly A9 Ultra ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse

Bu kulaklık iyi midir? Değilse önereceğiniz Wireless kulaklık var mı? Bütçem 3 4K falan.

Alınmaz bu daha iyi olur

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam önerdiğiniz kulaklık bayağı hoşuma gitti ona bakacağım.

@Mantar09 hocam tekrar merhaba bir kulaklık daha buldum bir bilginiz var mı?

Hocam bu kulaklıkta da sorun yaşayanlar çok cızırtı ve dip ses sorunu yaşayan çok kişi var bu kulaklıkta şikayeti çok olan bir kulaklık bu da.

Hocam bu kulaklıkta da sorun yaşayanlar çok cızırtı ve dip ses sorunu yaşayan çok kişi var bu kulaklıkta şikayeti çok olan bir kulaklık bu da.

Ya vallahi kablolu kulaklık kullanmaktan bayağı bıkmıştım kablosuz kulaklık kullanmak istiyorum ama anladığım kadarıyla bu fiyat aralığında uzun ömürlü kullanabileceğim bir şey yok şu an 3000 4000 bütçeye beni uzun götürebilecek ne alabilirim?

Ya vallahi kablolu kulaklık kullanmaktan bayağı bıkmıştım kablosuz kulaklık kullanmak istiyorum ama anladığım kadarıyla bu fiyat aralığında uzun ömürlü kullanabileceğim bir şey yok şu an 3000 4000 bütçeye beni uzun götürebilecek ne alabilirim?

Bu bütçedekiler böyle hocam maalesef ki 5Knın üstüne çıkman gerek onun için onun dışında attığım MCHOSE V9 Pro'yu önerebilirim.

@Mantar09 hocam tekrardan selamlar araştırmaya devam ediyorum ve bir kulaklık daha buldum bu fiyat aralığında.
Bilginiz var mıdır bu kulaklık hakkında.

Eski bir kulaklık hocam arkadaşım bizzat kullanıyor ve dip ses olduğunu söylüyor mikrofonu iyi değil ve konforunun da iyi olmadığını söylüyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı