Fantech Revolver III vs Fantech Shooter III

Hocam bende alacağım inşallah da bir sorum olacaktı.
Steam oyunlarında desteklememe gibi bir durum oluyor mu?

Bugün elime ulaştı direk Steam gördü sorun olacağını zannetmiyorum. Zaten Xbox kolu olarak geçtiği için anında bağlanıyor.

Bugün elime ulaştı direk Steam gördü sorun olacağını zannetmiyorum. Zaten Xbox kolu olarak geçtiği için anında bağlanıyor.
teşekkür ederim

herhangi bir oyunda deneme fırsatınız oldu mu

herhangi bir oyunda deneme fırsatınız oldu mu

Son düzenleme:
Teşekkür ederim.

Herhangi bir oyunda deneme fırsatınız oldu mu?

Herhangi bir oyunda deneme fırsatınız oldu mu?

Hocam maalesef daha bilgisayar parçalarımım bir kısmı kargo da testi ve steamin/bilgisayarın algılıyor mu diye eski bir cihazda baktım.

Bende hiç olmadı dostum geç cevap için kusura bakma.

Hocam selam bende aynı kolu aldım ilk başta kablosuz kullandım sonra şarj etmek için kabloya taktım şimdi çıkardım kablosuz olmuyor donglenin ışığı yanıp sönüyor ne yapmalıyım?

Hocam selam bende aynı kolu aldım ilk başta kablosuz kullandım sonra şarj etmek için kabloya taktım şimdi çıkardım kablosuz olmuyor donglenin ışığı yanıp sönüyor ne yapmalıyım?

Halletim fakat drivere girmiyor kablosuzken.

Selamlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın @kaanxii hocam r2 ve l2 tuşlarındaki hassasiyetlerden memnun musunuz genel olarak yarış oyunları oynuyorum ve küçüçük hassas noktalarda bile bazen sıkıntı olabiliyor deneyimleriniz nasıl bu zamana kadar.

Hocam pek yarış oyunu oynayan birisi değil fakat benim için hiçbir sorun çıkarmadı R2 ve L2. genellikle hikayeli oyunlarda kullandım konsolu gerçekten başarılı fiyat performans bir ürün.

O sorunu bende çözemedim hacı driver sorunu sıkıntı mecbur kablo ile ben driver kullanmıyorum şahsen artık.

Kankam kol ile FIFA gibi oyunlar rahatlıkla oynanır değil mi o sertliğe zamanla alıştın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…