Hocam selam bende aynı kolu aldım ilk başta kablosuz kullandım sonra şarj etmek için kabloya taktım şimdi çıkardım kablosuz olmuyor donglenin ışığı yanıp sönüyor ne yapmalıyım?
Hocam selam bende aynı kolu aldım ilk başta kablosuz kullandım sonra şarj etmek için kabloya taktım şimdi çıkardım kablosuz olmuyor donglenin ışığı yanıp sönüyor ne yapmalıyım?
Selamlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın @kaanxii hocam r2 ve l2 tuşlarındaki hassasiyetlerden memnun musunuz genel olarak yarış oyunları oynuyorum ve küçüçük hassas noktalarda bile bazen sıkıntı olabiliyor deneyimleriniz nasıl bu zamana kadar.
Selamlar konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın @kaanxii hocam R2 ve L2 tuşlarındaki hassasiyetlerden memnun musunuz genel olarak yarış oyunları oynuyorum ve küçüçük hassas noktalarda bile bazen sıkıntı olabiliyor deneyimleriniz nasıl bu zamana kadar.
Hocam pek yarış oyunu oynayan birisi değil fakat benim için hiçbir sorun çıkarmadı R2 ve L2. genellikle hikayeli oyunlarda kullandım konsolu gerçekten başarılı fiyat performans bir ürün.
Hocam pek yarış oyunu oynayan birisi değil fakat benim için hiçbir sorun çıkarmadı R2 ve l2. genellikle hikayeli oyunlarda kullandım konsolu gerçekten başarılı fiyat performans bir ürün.
O sorunu bende çözemedim hacı driver sorunu sıkıntı mecbur kablo ile ben driver kullanmıyorum şahsen artık.