Fantech shooter 3 titreşim ayarı nasıl yapılır?

Alperen3257

Hectopat
Öncelikle herkese selamlar,

Fantech shooter 3 incelemelerinde ve internet sitesinde 4 farklı titreşim modu olduğu söyleniyor fakat bu modlar arasında nasıl geçiş yapacağımı hiçbir yerde bulamadım.
Bu gamepad i kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Titreşimi açmana veya değiştirmene gerek yok bence gamepadi ilk bağladığında kendiliğinden titreşim modu oluyor ve o mod yeterli ve iyi. Ben hiç denemedim geçiş yapmayı. Ve hocam bir sorun yaşarsanız söyleyin ben yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam turbo tuşuna basarken sağ joysticki yukarı aşağı oynatarak yapıyorsunuz diye biliyorum

Merhaba. Bende bu gamepadi sipariş verdim. RDR2 gibi hikayeli ve PES, FIFA tarzı oyunlardaki deneyimi nasıldır? Titreşim olarak hissiyatı güzel mi?

Titreşimi beğendim, RDR 2 FC 25'te oynadım gayet memnun oldum hissiyatta güzel. Ölü bölge de yok 0,1 sadece.

Deneyimini aktardığın için teşekkürler. Yarın elimde olur büyük ihtimalle denerim. 40 inç civarı televizyon da almayı düşünüyorum oyun deneyimi için uygun ve ucuz fiyatlı herhangi bir önerin veya bilgin var mı?

Televizyonlar hakkında bilgim yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…