Fantech shooter III oyun kolu 1600 TL'ye alınır mı?

xrr65

Decipat
Daha fazla  
Selamlar, 2.kol olarak almak istiyorum. Halihazırda Ultimate C kullanıyorum, sizce alınır mı?
Daha iyileri varsa bu fiyat bandında önerirseniz çok sevinirim. Bütçem: 2000.
Link:

Fantech shooter III oyun kolu.

Konum neden hala kabul edilmedi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1600'e alınmaz onun yerine 2000TL'ye T4 Cyclone Pro al.

Bu arada Ultimate C sağlamsa ve sorunsuzsa değiştirmene gerek de yok çok fazla aslında.

Hocam fark nedir aralarında? Ve gamesir nova lite alacaktım ama stoklarda yoktu, bu attığınız shoter'dan daha mı iyi ?

Bunu, kardeşim için alacağım hocam 2.kol olarak.

Bu daha kaliteli iyi bir kol. Sende kullanıyorsan mesela bunu kendine alıp Ultimate C'yi kardeşine bile verebilirsin.

Bu daha kaliteli iyi bir kol. Sende kullanıyorsan mesela bunu kendine alıp Ultimate C'yi kardeşine bile verebilirsin.
Anladım hocam sağolun, connectgame sitesinden biraz şüpheciyim çoğu kişi güvenilir olmadığını söylemiş, üründe bir sorun çıkarsa kabul ederler mi ?

Anladım hocam sağolun, connectgame sitesinden biraz şüpheciyim çoğu kişi güvenilir olmadığını söylemiş, üründe bir sorun çıkarsa kabul ederler mi ?
Güvenilir site evet satış sonrası destekleri çok iyi değil ama ürün sorunsuz eline ulaşır.

Güvenilir site evet satış sonrası destekleri çok iyi değil ama ürün sorunsuz eline ulaşır.

Anladım garanti olayı var mıdır bu ürünün hocam? Bir de bu üründe hem dongle hem de Bluetooth varmış doğru mudur? Marco tuşları da var sanirim, bayağı güzel gözüktü bana.

Ve bu 5 milyon tıklama olayı nedir bir bilginiz var mıdır?

Evet hem Ultimate C gibi alıcısı hemde Bluetooth'u var. Arkada kontrolcü üzerinde hali hazırda olan tuşları atayabileceğin makro tuşları var. Ben genelde analog üstündeki L3 R3 tuşlarını atıyorum. Tıklama ömrü dediği A-B-X-Y tuşları mouse tuşu gibi mekanik onu belirtmişler.

Anladım hocam çok teşekürler. Connectgame'e güvenemedim başka satan yer var mı ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…