xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2024 #21 DMN dedi: Şimdi istersen pazartesi kargolanır en geç çarşamba eline gelir tahmini. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, umarım bir sorun çıkmaz hocam connectgame ile alakalı. @DMN hocam şimdi isteyeceğim de pek internetten alışveriş yapan biri değilim, size de alışveriş yaptınız diye soruyorum elime sorunsuz ulaşır mı ? Son düzenleme: 26 Ekim 2024
DMN dedi: Şimdi istersen pazartesi kargolanır en geç çarşamba eline gelir tahmini. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam, umarım bir sorun çıkmaz hocam connectgame ile alakalı. @DMN hocam şimdi isteyeceğim de pek internetten alışveriş yapan biri değilim, size de alışveriş yaptınız diye soruyorum elime sorunsuz ulaşır mı ?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Ekim 2024 #22 xrr65 dedi: Tamamdır hocam, umarım bir sorun çıkmaz hocam connectgame ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Ulaşır eline niye ulaşmasın. Connect'den çok alışveriş yapan insan var. Bazı markaların distribütörlüğünü yapıyor bile firma.
xrr65 dedi: Tamamdır hocam, umarım bir sorun çıkmaz hocam connectgame ile alakalı. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz. Ulaşır eline niye ulaşmasın. Connect'den çok alışveriş yapan insan var. Bazı markaların distribütörlüğünü yapıyor bile firma.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #23 DMN dedi: Sorun olmaz. Ulaşır eline niye ulaşmasın. Connect'den çok alışveriş yapan insan var. Bazı markaların distribütörlüğünü yapıyor bile firma. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, adres satırı yerine 1 ile 15 girmeniz önerilir diyor da benim adresim o kadar kısa değil ne yapmam gerek
DMN dedi: Sorun olmaz. Ulaşır eline niye ulaşmasın. Connect'den çok alışveriş yapan insan var. Bazı markaların distribütörlüğünü yapıyor bile firma. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam, adres satırı yerine 1 ile 15 girmeniz önerilir diyor da benim adresim o kadar kısa değil ne yapmam gerek
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Ekim 2024 #24 xrr65 dedi: Anladım hocam, adres satırı yerine 1 ile 15 girmeniz önerilir diyor da benim adresim o kadar kısa değil ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Normal gir adresini sorun olmaz.
xrr65 dedi: Anladım hocam, adres satırı yerine 1 ile 15 girmeniz önerilir diyor da benim adresim o kadar kısa değil ne yapmam gerek Genişletmek için tıkla... Normal gir adresini sorun olmaz.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #25 DMN dedi: Normal gir adresini sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam hocam, iyzico diye biryer değil mi ödeme yaptığımiz ?
DMN dedi: Normal gir adresini sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam hocam, iyzico diye biryer değil mi ödeme yaptığımiz ?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Ekim 2024 #26 xrr65 dedi: Hmm tamam hocam, iyzico diye biryer değil mi ödeme yaptığımiz ? Genişletmek için tıkla... Evet iyzico ödeme sistemi zaten bir işyeri iyzico'ya bağlıysa güvenilirdir. İyzico iyice incelemeden pos yetkilendirmesi vermez.
xrr65 dedi: Hmm tamam hocam, iyzico diye biryer değil mi ödeme yaptığımiz ? Genişletmek için tıkla... Evet iyzico ödeme sistemi zaten bir işyeri iyzico'ya bağlıysa güvenilirdir. İyzico iyice incelemeden pos yetkilendirmesi vermez.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #27 DMN dedi: Evet iyzico ödeme sistemi zaten bir işyeri iyzico'ya bağlıysa güvenilirdir. İyzico iyice incelemeden pos yetkilendirmesi vermez. Genişletmek için tıkla... İstedim hocam heyecanliyim biraz kaç güne gelir ?
DMN dedi: Evet iyzico ödeme sistemi zaten bir işyeri iyzico'ya bağlıysa güvenilirdir. İyzico iyice incelemeden pos yetkilendirmesi vermez. Genişletmek için tıkla... İstedim hocam heyecanliyim biraz kaç güne gelir ?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Ekim 2024 #28 xrr65 dedi: İstedim hocam heyecanliyim biraz kaç güne gelir ? Genişletmek için tıkla... Pazartesi verirler kargoya 1-2 gün sonrasında gelir.
xrr65 dedi: İstedim hocam heyecanliyim biraz kaç güne gelir ? Genişletmek için tıkla... Pazartesi verirler kargoya 1-2 gün sonrasında gelir.
xrr65 Decipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 1.462 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2024 #29 DMN dedi: Pazartesi verirler kargoya 1-2 gün sonrasında gelir. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için minnettarım hocam teşekürler
DMN dedi: Pazartesi verirler kargoya 1-2 gün sonrasında gelir. Genişletmek için tıkla... Yardımlarınız için minnettarım hocam teşekürler
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 26 Ekim 2024 #30 xrr65 dedi: Yardımlarınız için minnettarım hocam teşekürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim.