- Makaleler
- 15
Daha fazla
Herkese merhaba. Geçmişte birkaç kere bitirdiğim oyun olan Far Cry 2'i indirip tekrar oynayayım dedim. Ama oyunda uzun süren araç kullanma ve hızlı seyahat sisteminin yetersiz kalması sebebiyle cheathappens.com adlı siteden oyunun trainer'ını indirdim çünkü trainer'da konumu kaydetme, kaydedilen konuma ışınlanma vs. gibi oyunun oynayışını hızlandıracak özellikler vardı. Nisan 2023'ten beri bu trainer'ı sorunsuz kullandım, yüklü olan AV yazılımı da herhangi bir uyarı vermedi. Trainer exe'sini öylesine bir VirusTotal'e yükleyeyim dedim ve 70 AV'nin 31'inin uyarı verdiğini gördüm.
Gördüğüm kadarıyla çoğu AV PUP, Unwanted Program, GameHack vs. gibi sebeplerden dolayı uyarı vermiş. Anladığım kadarıyla pek sıkıntı yok ama sizin de fikrinizi alayım dedim. Bu trainer'ı kullanmaya devam ettiğimde ileride bir sıkıntı yaşama ihtimalim var mı?
Gördüğüm kadarıyla çoğu AV PUP, Unwanted Program, GameHack vs. gibi sebeplerden dolayı uyarı vermiş. Anladığım kadarıyla pek sıkıntı yok ama sizin de fikrinizi alayım dedim. Bu trainer'ı kullanmaya devam ettiğimde ileride bir sıkıntı yaşama ihtimalim var mı?
Son düzenleme: