Çözüldü Far Cry 3 - 0xc000007b | farcry3.exe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emrem_

Hectopat
Process Monitor Log Özeti
farcry3.exe

Bilgisayar adı
DESKTOP-4UGS6QP
Mantıksal işlemci sayısı
16
RAM
15.41 GB
İşletim sistemi
Windows 10.0 Build 22621.2 64-bit
DLL dosyaları
Kod:
FC3.dll KernelBase.dll MSVCR100.dll XINPUT1_3.dll advapi32.dll combase.dll gdi32.dll gdi32full.dll kernel32.dll msvcp_win.dll msvcr100.dll msvcrt.dll ntdll.dll ole32.dll oleaut32.dll psapi.dll rpcrt4.dll sechost.dll setupapi.dll shell32.dll shlwapi.dll ubiorbitapi_r2_loader.dll ucrtbase.dll user32.dll win32u.dll wow64.dll wow64base.dll wow64con.dll wow64cpu.dll wow64log.dll wow64win.dll ws2_32.dll xinput1_3.dll

Çözüm
@reptile yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Çözüme az önce kazara ulaştım.

Manuel olarak eklediğim 2 adet dll dosyasını system32 ve system64 ten kaldırdım. Sonra botun önerdiği dosyanın içerisindeki 4 adet setup dosyalarını tersten sırayla denemeye başladım. (daha önce silmeden denemiştim olmamıştı)

En alttakini yükleyince dosya zaten mevcut dedi. Bir üsttekini yükleyince oyunu çalıştırdım ve sorunsuz açıldı.
@reptile yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim. Çözüme az önce kazara ulaştım.

Manuel olarak eklediğim 2 adet dll dosyasını system32 ve system64 ten kaldırdım. Sonra botun önerdiği dosyanın içerisindeki 4 adet setup dosyalarını tersten sırayla denemeye başladım. (daha önce silmeden denemiştim olmamıştı)

En alttakini yükleyince dosya zaten mevcut dedi. Bir üsttekini yükleyince oyunu çalıştırdım ve sorunsuz açıldı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-05-20 122206.png
    Ekran görüntüsü 2023-05-20 122206.png
    302,2 KB · Görüntüleme: 55
Çözüm
En alttakini yükleyince dosya zaten mevcut dedi. Bir üsttekini yükleyince oyunu çalıştırdım ve sorunsuz açıldı

Paketleri eksik kurmuşsunuz o zaman. Hem x86 hem de x64 paketinin kurulması gerekiyor. Bot mesajında bunu belirtmemiş.

Başka yerde bahsetmişsiniz bir arkadaş manuel olarak dll dosyalarını kendi eklemiş. Ama sorunu çözememiş ve hatta bu şekilde sorunu daha karmaşık hale gelmiş. Bende manuel olarak eklemiştim. Sonra botun verdiği dosyaları kurdum ama çalışmadı. Gidip elle eklediğim dll leri sildim. Bu seferde botun verdiği dosyalardan sadece x86 olanları kurmuştum ki oyun çalıştı. Daha x64 leri kurmadım bozarım korkusuyla :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı