Far Cry 3 bedava oldu!

xCheesy99

Decipat
Makaleler
2
Yer
Sweet Home Alabama
Arkadaşlar merhaba. Çin Ubisoft platformunda resmi olarak oyun bedava oldu. Yapmanız gerekenler önce Ubisoft hesabı açmanız gerek eğer yoksa ve Uplay indirmeniz gerek. Oyunu alma linkini bırakıyorum.

Far Cry 3, Uplay Çin mağazasında ücretsiz. Alttaki linke mobilden veya bilgisayardan girip hesabınızla giriş yaparsanız oyun kütüphanenize eklenecektir.

Nasıl alabiliriz? Tam çözemedim giriş yaptım bir yer var ne yazacağımı bilmiyorum. Telefon Numarasını soruyor galiba. Mail Adresimi ve şifremi yazdım ondan sonra tek anladığım +90 yazan telefon numarası.

Ben aldım ama bir şeyi anlamadım. Lost expeditions diye bir yazı var yanında. O sürümde kaçış yolu arıyoruz. Oyun o mu yoksa direk normal oyun mu?
Nasıl alabiliriz? Tam çözemedim giriş yaptım bir yer var ne yazacağımı bilmiyorum. Telefon Numarasını soruyor galiba.
Evet telefon numaran. Hatta yukarda +90 yazıyor.

Ben aldım ama bir şeyi anlamadım. Lost expeditions diye bir yazı var yanında. O sürümde kaçış yolu arıyoruz. Oyun o mu yoksa direk normal oyun mu?

Evet telefon numaran. Hatta yukarda +90 yazıyor.
Telefon numaramı yazsam bir şey olur mu? Galiba doğrulama yapmamı istiyor ben UPlay'den yapayım.

Hocam ben beceremedim adım adım anlatır mısınız nasıl alacağımızı?
Öncelikle sana tavsiyem, Ubisoft hesabı aç o attığım linkteki sitede. Sonra kayıt olup oyunu aldıktan sonra sana uPlay hesabına oyun eklenmiştir diye mesaj gelecek. O mesajın altında uPlay indir ve uPlay aç var. İndirip hesabını girip oyuna kavuşacaksın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı