Far Cry 4 Amita mı Sabal mı?

• Konuyu başlatan m33
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 47.132
@er36po
Pagan'ı öldürdüğüme pişman oldum ya :cry: ne güzel anamızın küllerini bırakacaktık pişmanım. Tekrar oynayayım dedim son sahneyi save diye bir şey bulamadım . :(
Abi, Pagan'a nasıl kıydın? O tam benim adamım, hayatımda o kadar sevecen bir psikopat görmedim.:D

Ya, Far Cry 4 save olayı tam anlamıyla rezillik... Sanırım bi önceki kaydı olmuyor, ya en baştan ya da kaldığı yerden devam, yok böyle bi saçmalık.(n) Ya da her bölümde save kaydı oluşturmak gerek.

Aslında değişen pek bir şey olmuyor... Benim gördüğüm fark: Amita'yı seçerseniz Sabel küsüyor, Sabel'i seçerseniz Amita küsüyor.:D
En son Sabel'i seçmiştim, hikaye sonlarında Amita'yı öldürmem gerekiyordu ancak Amita'ya kıyıp öldüremedim.:) Sanırım orada isterseniz öldürebiliyorsunuz güzelim Amita'yı.:utandım:
Ben oyunu bugün bitirdim de sanırım en zevksiz şekilde bitirdim oyunu. Amita tarafından yürüdüm görevlerde ve bana en son Sabal'ı öldür görevini verdi. Sabal'ın yanına gittim ama öldüremedim Sabal konuştu ve dışarı çıktı gitti daha da görmedim oyun boyu. Finalde de Pagan'ı direkt öldürdüm.

Çok zevksiz oynamışım ya.

Sence en mantıklı ilerleyiş ve bitiriş tarzı hangisi?

@Sailaner bilindiği özere, Amita ya da Sabal'li seçmeniz oyun ilerleyişinde- görevlerde pek bir etkisi olmuyor, ilerleyiş aynı yani. Fakat Sabal'e can borcu olduğunu düşünürsek ki, öyle. O açıdan Sabal'le ilerlemek daha zevkli olmuştu benim için.

Bu oyunu bir çok kez bitirdim. En zevkli oynanışı sıfırdan başlayıp, ilk bir kaç ana ve yan görevleri tamamladıktan sonra, radyo kuleleri, karakolları özgürleştirip (en azında radyo ve karakolların yarısı kadarını) ve yeni açılan yan görevleri tamamlayıp o arada da açılmayan silah- cephanelik çantalarını genişletmek (Crafting etme.) Daha sonra oyunda ilerlemek daha zevkli oluyor.
Bu arada, radyo kulelerini yürüyerek açmak işkence. O yüzden bu işin pratiğine gidip, an itibariyle adını unuttuğum o küçük helikopterle direk kulelerin içine dalarak açabilirsiniz.

Ayrıca, eğer Amita'yı öldürmezseniz, onu daha sonra haritanın başlangıç noktalarında bulabilirsiniz. (Bu Sabal seçimi için de geçerli.) Yanlış hatırlamıyorsam, o bölgede küçük köy içinde bir de akarsu vardı.

@Sailaner bilindiği özere, Amita ya da Sabal'li seçmeniz oyun ilerleyişinde- görevlerde pek bir etkisi olmuyor, ilerleyiş aynı yani. Fakat Sabal'e can borcu olduğunu düşünürsek ki, öyle. O açıdan Sabal'le ilerlemek daha zevkli olmuştu benim için.

Bu oyunu bir çok kez bitirdim. En zevkli oynanışı sıfırdan başlayıp, ilk bir kaç ana ve yan görevleri tamamladıktan sonra, radyo kuleleri, karakolları özgürleştirip (en azında radyo ve karakolların yarısı kadarını) ve yeni açılan yan görevleri tamamlayıp o arada da açılmayan silah- cephanelik çantalarını genişletmek (Crafting etme.) Daha sonra oyunda ilerlemek daha zevkli oluyor.
Bu arada, radyo kulelerini yürüyerek açmak işkence. O yüzden bu işin pratiğine gidip, an itibariyle adını unuttuğum o küçük helikopterle direk kulelerin içine dalarak açabilirsiniz.

Ayrıca, eğer Amita'yı öldürmezseniz, onu daha sonra haritanın başlangıç noktalarında bulabilirsiniz. (Bu Sabal seçimi için de geçerli.) Yanlış hatırlamıyorsam, o bölgede küçük köy içinde bir de akarsu vardı.
Ben de o şekilde ilerledim 30 saat kadar oynadım helikopterle tek tek radyo kulelerine gidip açılan bölgedeki tüm görevleri, posterleri, maskeleri vs. hallederek oynadım. 30. saatin sonunda da Pagan'ı öldürerek oyunu bitirdim. Amita'yı da Sabal'ı da öldürmedim sonradan öldürmem bir şeyi değiştiriyor mu? Amita bana Sabal'ı öldürme görevi verdiğinde Sabal'ı öldürme seçeneği çıkmamıştı konuştu konuştu kapıdan çıktı gitti. Neden böyle oldu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı