Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2022 #11 Estetikci dedi: Biraz geç açmadın mı konuyu kanka Oyun çıktığı seneden beri biliniyor. Genişletmek için tıkla... Yeni keşfettim ben oyun çıktığı sene oyunu açmaya yetecek güçte bilgisayarım yoktu.
Estetikci dedi: Biraz geç açmadın mı konuyu kanka Oyun çıktığı seneden beri biliniyor. Genişletmek için tıkla... Yeni keşfettim ben oyun çıktığı sene oyunu açmaya yetecek güçte bilgisayarım yoktu.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #12 Melys dedi: Far Cry 4'te ilk sahnede adam bekle geleceğim diyor beklersek oyun cidden bitiyormuş. Yaklaşık 10-15 dakikada ending yazısını görüyormuşuz. Yeni öğrendim şok oldum. Siz biliyor muyudunuz? Genişletmek için tıkla... Ciddimisiniz nasıl yani ?
Melys dedi: Far Cry 4'te ilk sahnede adam bekle geleceğim diyor beklersek oyun cidden bitiyormuş. Yaklaşık 10-15 dakikada ending yazısını görüyormuşuz. Yeni öğrendim şok oldum. Siz biliyor muyudunuz? Genişletmek için tıkla... Ciddimisiniz nasıl yani ?
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2022 #13 CHRİS W4LKER dedi: Ciddimisiniz nasıl yani ? Genişletmek için tıkla... Cidden bende şaşırdım 13 dakika bekleyince pagan min geri geliyormuş.
CHRİS W4LKER dedi: Ciddimisiniz nasıl yani ? Genişletmek için tıkla... Cidden bende şaşırdım 13 dakika bekleyince pagan min geri geliyormuş.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #14 Melys dedi: Cidden bende şaşırdım 13 dakika bekleyince pagan min geri geliyormuş. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum YouTube'dan. İlk okuduğum zaman ironi yapıyorsunuz sanıyordum.
Melys dedi: Cidden bende şaşırdım 13 dakika bekleyince pagan min geri geliyormuş. Genişletmek için tıkla... Hemen bakıyorum YouTube'dan. İlk okuduğum zaman ironi yapıyorsunuz sanıyordum.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Kasım 2022 #15 CHRİS W4LKER dedi: Hemen bakıyorum YouTube'dan. İlk okuduğum zaman ironi yapıyorsunuz sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçek deneyebilirsiniz ben duyunca şaşırmamıştım çünkü ubisfot zamanında iyi bir şirketti.
CHRİS W4LKER dedi: Hemen bakıyorum YouTube'dan. İlk okuduğum zaman ironi yapıyorsunuz sanıyordum. Genişletmek için tıkla... Hocam gerçek deneyebilirsiniz ben duyunca şaşırmamıştım çünkü ubisfot zamanında iyi bir şirketti.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 8 Kasım 2022 #16 Evet ilk çıktığında öğrenmiştim, tatlı bir easter egg'di.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 8 Kasım 2022 #17 Melys dedi: Cidden bende şaşırdım 13 dakika bekleyince pagan min geri geliyormuş. Genişletmek için tıkla... Vay be ciddiymiş Adamlar sanki dalga geçermiş gibi cidden böyle bir easter egg koymuşlar Mirza Kaplan dedi: Hocam gerçek deneyebilirsiniz ben duyunca şaşırmamıştım çünkü ubisfot zamanında iyi bir şirketti. Genişletmek için tıkla... PlayStation 3'den deneyeceğim. Bilgisayarım kaldırmıyor çünkü.
Melys dedi: Cidden bende şaşırdım 13 dakika bekleyince pagan min geri geliyormuş. Genişletmek için tıkla... Vay be ciddiymiş Adamlar sanki dalga geçermiş gibi cidden böyle bir easter egg koymuşlar Mirza Kaplan dedi: Hocam gerçek deneyebilirsiniz ben duyunca şaşırmamıştım çünkü ubisfot zamanında iyi bir şirketti. Genişletmek için tıkla... PlayStation 3'den deneyeceğim. Bilgisayarım kaldırmıyor çünkü.
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 8 Kasım 2022 #18 CHRİS W4LKER dedi: Vay be ciddiymiş Adamlar sanki dalga geçermiş gibi cidden böyle bir easter egg koymuşlar PlayStation 3'den deneyeceğim. Bilgisayarım kaldırmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem durumuma bakarmısın sizi etiketledim bakmadınız ve şaka bir yana hocam oyun ps3 üzerinde 720p 30fps çalışıyor far cry 3 gibi.
CHRİS W4LKER dedi: Vay be ciddiymiş Adamlar sanki dalga geçermiş gibi cidden böyle bir easter egg koymuşlar PlayStation 3'den deneyeceğim. Bilgisayarım kaldırmıyor çünkü. Genişletmek için tıkla... Hocam rica etsem durumuma bakarmısın sizi etiketledim bakmadınız ve şaka bir yana hocam oyun ps3 üzerinde 720p 30fps çalışıyor far cry 3 gibi.