Far Cry 5 Darboğaz Sorunu

• Konuyu başlatan AYAZZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9.690

AYAZZ

Megapat
Daha fazla  
Bazı oyunlarda darboğaz yaşarken bazılarında yaşamıyorum sorunu bir türlü anlayamadım. Far Cry 5'de örnek olarak böyle olmaktadır ayarlar ultradadır. Bunun haricinde mesela Rise of Tomb Raider'da arada olmaktadır. Yardımcı olursanız sevinirim.

far cry.jpg

PC, RAM'in birini görmüyor. 16 GB taktın ama bilgisayarda 8 gözüküyor. Kasayı açıp kontrol et. Çıkarıp 1-3 veya 2-4 olarak tekrar tak.

RAM'den dolayı sorun yaşıyorsun gibi geldi bana. 3 GB RAM kullanması imkansız oyunun. Büyük ihtimalle VRAM göstergesini RAM olarak algılayıp öyle açmışsın.

Afterburner'da RAM seçeneği şu:

Screenshot_8.png

Dediklerimi yaptıktan sonra senden tekrar test istiyorum.

Takılmalar ve uzak mesafelerde "stutter" olayı, hatta paraşüt vs. kullanırken havada donup dokular yüklendikten sonra tekrar geliyorsa kendine sıkıntı RAM'de. Arkaplanda yoğun RAM yiyen uygulamaları kapatın.

RAM'im de yada RAM slotunda sıkıntı var hocam. RAM'lerin yerlerini değiştirdim PC açılmıyor. Eski haline gitirince de 8 GB okuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı