Far Cry 5 Darboğaz Sorunu

• Konuyu başlatan AYAZZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 9.692

AYAZZ

Megapat
Daha fazla  
Bazı oyunlarda darboğaz yaşarken bazılarında yaşamıyorum sorunu bir türlü anlayamadım. Far Cry 5'de örnek olarak böyle olmaktadır ayarlar ultradadır. Bunun haricinde mesela Rise of Tomb Raider'da arada olmaktadır. Yardımcı olursanız sevinirim.

Peki teşekkürler Vatan'a yollayacağım servisten gelince tekrar yazarım.

Eğer başka bir sisteme geçmediyse oyun denuvodan dolayı kasma yapıyor. Denuvo böyle sıkıntılara sebep oluyor ne yazı ki. Bazı firmalar şikayetler artınca denuvodan vazgeçmişlerdi.

RAM'i hallettim FPS düzeldi droplar rahatsız etmeyecek kadar az bir de Ryzen Master'dan gamemode yaptım FPS yükseldi teşekkürler hepinize.

Benim sistemimde de 8 GB ram var, dediğin gibi ayarları Ultra ya da low yapsam ikisinde de aynı FPS oranı alıyorum. 1060 3GB, i5 7400 sistemim var. Ram eklemesi yapınca düzeleceğini düşünüyorum.

Benim sistemimde de 8 GB ram var, dediğin gibi ayarları Ultra ya da low yapsam ikisinde de aynı FPS oranı alıyorum. 1060 3GB, i5 7400 sistemim var. Ram eklemesi yapınca düzeleceğini düşünüyorum.

8 GB RAM 1080p'de Far Cry 5 için yeterli bir miktar, GPU kullanım değerleriniz yüksek ayarlarda %99 seviyelerindeyse, sorun edilecek bir durum yok.

Sabit 60 alamıyorum 40-55 seviyelerinde, 60 olmadığı sürece benim için sorun var.

Ultra ayarlarda 60 FPS üstü alınabiliyor aslında bu sistemde. Eğer bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız; sistemde işlemciyi fazladan yoran, virüs veya zararlı yazılım kaynaklı birtakım gizli işlemler dizisi söz konusu olabilir. Güncel sürücülerle beraber temiz Windows kurulumu yapın, bu arada güç kaynağınızın marka, model ve güç kapasitesini de paylaşabilirseniz iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben geçen yaz almadan denemek için korsan indirdim 2 saat boyunca denedim. 40-55 seviyelerinde aynı sistem ile oynadım. Şimdi hazır indirim varken hem alayım hem de update gelmiştir belki sabit 60 alırım dedim ama yine aynı sonuç. Dediğim gibi FPS değeri değişmiyor low da olsa ultra da olsa. Sorunum ile ilgili Post bile açmışım bakabilirsen sevinirim. Orada detaylı anlatmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…