Far Cry 5 optimizasyonu nasıl?

Edgar Davids

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Far Cry 5 oynamak istiyorum fakat optimizasyon durumunu merak ediyorum indirip denemeden önce sormak istedim. İnternetim çok iyi olmadığından indirip bakmam uzun sürecektir. Oyunu oynamış, deneyimlemiş olan arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim. İyi Sosyaller.

Merhaba arkadaşlar, Far Cry 5 oynamak istiyorum fakat optimizasyon durumunu merak ediyorum indirip denemeden önce sormak istedim. İnternetim çok iyi olmadığından indirip bakmam uzun sürecektir. Oyunu oynamış, deneyimlemiş olan arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim. İyi sosyaller.

Ryzen 3'lü RX 560 sistemimde 1080p Low ayarlarda çok akıcı oynamıştım ben senin sistemin nedir?

2020 senesinde hatırladığım kadarıyla 16 GB DDR4 2400MHz RAM, GTX1660 Ti'lı laptopumda 1080p çözünürlük high ayarlarda 70 80 FPS civarında akıcı şekilde oynamıştım. Herhangi bir optimizasyon sıkıntısı yok diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar, Far Cry 5 oynamak istiyorum fakat optimizasyon durumunu merak ediyorum indirip denemeden önce sormak istedim. İnternetim çok iyi olmadığından indirip bakmam uzun sürecektir. Oyunu oynamış, deneyimlemiş olan arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim. İyi sosyaller.

Hocam gayet akıcı bir optimizasyon sorunu yok.

Oyunu 60 FPS üstü oynuyorum ama akıcı gelmiyor bazen bana nedenini anladım.

Merhaba arkadaşlar, Far Cry 5 oynamak istiyorum fakat optimizasyon durumunu merak ediyorum indirip denemeden önce sormak istedim. İnternetim çok iyi olmadığından indirip bakmam uzun sürecektir. Oyunu oynamış, deneyimlemiş olan arkadaşlar yanıtlarlarsa sevinirim. İyi Sosyaller.
Yazıda veya cevap olarak sistemini eklersen bizde ona göre ne kadar FPS alacağını söyleriz hocam.

Yeni konular

Geri
Yukarı