Far Cry 5 Rus PSN 75 TL

Makaleler
5
Yer
Merkez/ÇANAKKALE
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcılığı 2. Sınıf Öğrencisi
Sayın yönetim, bence PlayStation konusu başlığı yanına bir de PSN bölümü de oluşturulmalı. İnsanlar buradan oyun fırsatı kovalasin, kardeşlik ilanı paylaşabilsin.

Konumuza gelirsek, FC5 75 TL. Rus PSN'den alışveriş yapmış bir kardeş çıkarsa almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunun ederi maksimum 20-25 TL hocam. Almanızı tavsiye etmem. Oyun yan görevlerden ibaret ana görev yok sayılır.

Ben Far Cry'ları hep severek oynadım. Benim gözüme çok batmıyor yan görevler. Far Cry 3'te neredeyse aynı şekilde. Git domuz öldür, git kuşun tüyünü bul. Cart curt.

Oyun size zorla yan görev yaptırıyordu galiba. Yada New Dawn'dı o.
Aynen bu oyun. Üsteki bar dolunca ne durumda olursan ol ana göreve atıyordu. Diğer kötü özelliği ise haritanın her yanı düşman dolu. Bir yerden bir yere gitmenize asla izin vermiyorlar. Durup vurmaya kalksanız arkasından ordu geliyor. Sırf bu yüzden trainer indirip görünmezliği açmıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı