Far Cry 5 Türkçe yama güvenilir mi?

Berk Dursun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Far Cry 5 için birçok Türkçe yamaya baktım ama hiçbirine güvenemedim. En son shiftdelete'in Far Cry 5 Türkçe yamasını buldum. Sizce güvenlik açısından vb. sorun olur mu? Yama linki bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Far Cry 5 için birçok Türkçe yamaya baktım ama hiçbirine güvenemedim. En son shiftdelete'in Far Cry 5 Türkçe yamasını buldum. Sizce güvenlik açısından vb. sorun olur mu? Yama linki bu:
Neden güvenemedin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Kesinlikle yükleme birçok virüs var içinde.

Dosya Ekleri

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    102,2 KB · Görüntüleme: 112
Ne gibi bir sıkıntı bekliyordunuz? Bir anda bilgisayarın kapanmasını falan mı? Arka planda mining, izlenme botu vs. yapıyordur. Hem VirusTotal hem Malwarebytes ile tarattım. Malwarebytes trojan buldu hatta.

Ben yıllardır sizin kullandığınız VirusTotal'i falan kullanmadım ve 1 kere bile virüs yemedim. Bu kadar virüs yeme korkusuyla internet kullanılacaksa hiç kullanılmamalı.

Buradan indirdiğimde sorun çıkmamıştı Kaspersky ve Malwarebytes bir şey bulmamıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı