Araştırdım biraz injectıon diye bir şey varmış, ondan virüs gibi gözüküyormuş ama VirusTotal'de tarattım maşallah sülale gibi ahali var arkadaşlar. Nedir bu işin aslı beni aydınlatın. Link burada VirusTotal taraması...
Herkese selam. Ubisoft Store'dan Far Cry 5 aldım ve rockerdem sitesinden yamayı indirip kurdum. Detaylı virüs taraması yaptığımda trojan çıktı. Kendisi özellikle bir açıklama yapmış dosyayı Windows veya virüs programları. Virüs olarak algılayabiliyor diye. Benim sorum eminim çok kişi buradan...
Merhaba, Far Cry 5 indirimdeyken satın almayı düşünüyorum ve hikayeyi Türkçe bir şekilde oynamak istiyorum. Acaba bu linkteki site güvenilir midir? Virüs vs. var mıdır? Sitenin SSL sertifikasının olmaması dikkatimi çekti. FarCry 5 | Türkçe Çeviri
Far Cry 5 satın aldım, bana güvenli bir yama önerebilir misiniz?
www.technopat.net
Virüs uyarısı vermeyen bir Türkçe yama yok gibi birşey, çünkü oyun dosyalarına müdahele ediliyor ve uyarı vermesi normal. Tabiki bu demek değildir ki her siteden Türkçe yama indirin, ama bu konuda güvenli olan kişilerin siteleri ve isimleri bellidir.