Far Cry 5 Türkçe yaması Gold sürümde çalışır mı?

cihan16

Kilopat
Merhaba. Far Cry 5'in Gold sürümü Epic Games'de ki indirimler ile birlikte 30 TL'ye kadar iniyor. İnternette rockerdem diye birisinin yaptığı bir yamayı buldum bu yama Gold sürümde çalışır mı arkadaşlar ona göre alacağım oyunu. Ayrıca yama hakkında virüslü olduğunu söyleyenler var güvenli midir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Far Cry 5'in Gold sürümü Epic Games'de ki indirimler ile birlikte 30 TL'ye kadar iniyor. İnternette rockerdem diye birisinin yaptığı bir yamayı buldum bu yama Gold sürümde çalışır mı arkadaşlar ona göre alacağım oyunu. Ayrıca yama hakkında virüslü olduğunu söyleyenler var güvenli midir sizce?

Yamanın asıl sahibi rockerdem. Önceki Far Cry oyunlarını da ücretsiz çeviren insandır kendisi. Ben de aynı yamayı kullanıyorum herhangi bir sorun yok. Buradan indirip virüs programını kapattıktan sonra kurabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı