Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 8 Haziran 2025 #1 Heal tuşunu unuttum arkadaşlar normalde h tuşu diye biliyorum ama olmuyor, sadece CTRL ile şırınga basıyor. İnternetten de bulamadım ayarlarda da yazmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025
Heal tuşunu unuttum arkadaşlar normalde h tuşu diye biliyorum ama olmuyor, sadece CTRL ile şırınga basıyor. İnternetten de bulamadım ayarlarda da yazmıyor.
Çözüm Mustafa.Kaan 8 Haziran 2025 Zaten can çatışma dışında rejenerasyon ile ve şırınga(medkit) ile yenileniyor, ayrıyeten bir heal tuşu yok.
Zaten can çatışma dışında rejenerasyon ile ve şırınga(medkit) ile yenileniyor, ayrıyeten bir heal tuşu yok.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.983 Makaleler 2 Çözümler 1.753 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2025 #2 Zaten can çatışma dışında rejenerasyon ile ve şırınga(medkit) ile yenileniyor, ayrıyeten bir heal tuşu yok. Artı 0 Eksi Çözüm
Zaten can çatışma dışında rejenerasyon ile ve şırınga(medkit) ile yenileniyor, ayrıyeten bir heal tuşu yok.
KS KS Bilgisayaryorum Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 261 8 Haziran 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Zaten can çatışma dışında rejenerasyon ile ve şırınga(medkit) ile yenileniyor, ayrıyeten bir heal tuşu yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 4 ve 3 gibi heal animasyonları var gibi hatırlamışım uzun zamandır oynamıyordum, sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Zaten can çatışma dışında rejenerasyon ile ve şırınga(medkit) ile yenileniyor, ayrıyeten bir heal tuşu yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de 4 ve 3 gibi heal animasyonları var gibi hatırlamışım uzun zamandır oynamıyordum, sağ olun.